Michael van Gerwen – Lewis Williams: 50x inzet bij WK winst Van Gerwen

Bas Hosselman
20. december 2022

Het is zover! Michael van Gerwen, toch wel topfavorieten van dit WK Darts, komt op woensdag in actie. MVG speelt zijn eerste wedstrijd tegen Lewis Williams en wij bespreken hier de beste odds en waar je ze kunt vinden.

Michael van Gerwen topfavoriet op het WK Darts 2023

Al lang voordat het WK Darts aan zou vangen was Michael van Gerwen al de topfavoriet bij de bookmakers om het toernooi te winnen. De Nederlander zit in een goede vorm en weet hoge scores met goede dubbels te combineren. MVG lijkt dus niet te stoppen en dat zie je terug aan de odds. Voor een eindoverwinning van Michael van Gerwen krijg je namelijk 3.50 keer je inleg. De nummer twee volgens de bookies om het WK te winnen is Michael Smith en voor hem krijg je al ruim zes keer je inzet. Dat zegt dus wel iets over de rol van Van Gerwen.

Wedden op WK Darts bij BetCity!

De Nederlander wordt geacht ver te komen in het toernooi en lijkt dan ook weinig moeite te zullen hebben met Lewis Williams. Een overwinning van MVG staat op 1.07 voor deze wedstrijd en zelfs voorspellen dat Michael van Gerwen King of the Oche wordt levert je “slechts” 2.45 op. Dat houdt in dat MVG de partij wint, de hoogste checkout gooit en ook nog eens de meeste 180’s raakt. Hoewel Van Gerwen torenhoog favoriet is om dit duel en het WK te winnen, kun je met een mooie bookmaker bonus nog 50x je inleg pakken als Mighty Mike wint. Even verderop zullen we je uitleggen hoe je deze odds boost kunt pakken.

Betcity odds Michael van Gerwen-Lewis WIlliams

© Betcity -19/12/2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Heeft Lewis Williams een kans tegen Michael van Gerwen?

Lewis Williams is pas 20 jaar, opgeleid tot kapper en van origine Welsh. Williams heeft een hoop in zijn mars en gooide hoge ogen op de 2020 UK Open. Toen vloog hij bij de laatste 64 uit het toernooi maar niet voordat hij Robert Owen, Adrian Gray en José de Sousa versloeg.

Toch is Williams dit seizoen nog niet verder gekomen dan een derde ronde en lijkt hij, zeker volgens de kenners, kansloos tegen MVG. Dat zie je terug aan de odd van 8.00 voor een overwinning. Voor winst van het WK krijg je zelfs 2001 x je inzet terug. Dat lijkt er dus nog niet in te zitten voor Williams. Toch lijkt niets onmogelijk bij het wedden op WK darts.

Betcity odds boost WK darts van Gerwen 50x

© Betcity.- screenshot van 19-12-2022

50 keer je inzet als Michael van Gerwen het WK wint

Je las net al dat Michael van Gerwen topfavoriet is om het WK te winnen. Toch kun je, door middel van een Betcity bonus, vijftig keer je inleg pakken in plaats de 3.50 die je standaard krijgt voor winst van de Nederlander. Deze bonus pak je door je via de links op deze pagina aan te melden en een storting te maken van minimaal € 20,00.

50x je inzet bij Betcity!

De verhoogde quotering voor winst van MVG kun je direct claimen bij je eerste storting. Vervolgens hoef je alleen maar € 1,00 in te zetten op WK winst van Michael van Gerwen en win je € 50,00 als jouw voorspelling uitkomt!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.