Raymond van Barneveld – Ryan Meikle voorspelling: WK darts 2023 wedden

Bas Hosselman
20. december 2022

De opgeleefde Raymond van Barneveld komt in de tweede ronde van het WK Darts de 26-jarige Ryan Meikle tegen. Van Barneveld gooide dit seizoen hoge ogen maar weet toch ook dat Meikle een serieuze tegenstander is,

Van Barneveld gevaarlijke outsider op het WK

Raymond van Barneveld is vijfvoudig wereldkampioen die enkele keren het darten “voor altijd” gedag zei. Toch blijft Barney constant terugkeren en is hij dit keer zelfs één van de outsiders om het WK te winnen. Favoriet is hij niet, die rol is weggelegd voor Michael van Gerwen, die andere dartslegende uit Nederland. Ter vergelijking: een eindoverwinning van Michael van Gerwen staat op 3.51 en voor de zesde WK titel van Barney krijg je 81 keer je inleg bij de sport betting Nederland bookmakers.

Raymond van Barneveld kwam door zijn 32e positie op de PDC ranglijst niet in actie in de eerste ronde. De top 32 van de PDC mag namelijk de eerste ronde overslaan. Ryan Meikle, tegenstander van Barney, kwam wel al in actie en wist met moeite te winnen van Lisa Ashton. Wat zegt dat over de kansen van Barneveld? Dat ontdek je zo als we over de odds gaan.

Raymond van barnvel - Ryan Meikle odds

© Jack’s – 19/12/2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Meikle duikt in de underdog rol na weggeven ruime zege

In eerste instantie leek Ryan Meikle over Lisa Ashton heen te walsen. Nadat hij direct een break te pakken had in de eerste leg, trok hij de ser gemakkelijk naar zich toe. Vervolgens won Meikle ook de tweede set. Het missen van zijn eerste matchdart leidde het startschot van Ashton in. Het werd namelijk 2-2 in sets, waarna er een vijfde set nodig was om de wedstrijd te beslissen. Dat is natuurlijk ook wat het wedden op WK darten zo leuk maakt.

Meikle had de wedstrijd volledig weggegeven en moest nu opboksen tegen een mentaal sterkere Ashton die bovendien gesteund werd door het publiek. Toch wist Meikle zich weer terug te knokken en won hij uiteindelijk door zijn tweede matchdart direct raak te gooien. De wedstrijd had al na een uur beslist kunnen worden, maar door het missen van Meikle was het uiteindelijk een zwaarbevochten zege. Gelijk na de overwinning gaf Meikle al aan dat Barney niet alleen een levende legende is, maar ook de grote favoriet om op dinsdag te winnen.

 

De beste odds om te wedden op Raymond van Barneveld vs Ryan Meikle

Het loopt storm bij de bookmakers om te wedden op darten. Zeker het PDC Wereldkampioenschap is een van de grootste toernooien van het jaar en er zijn dan ook vele promoties en goede odds te vinden. Het is lastig om een voorspelling te maken in darts maar we kunnen je met zekerheid vertellen dat de beste odds voor winst van Barney te vinden zijn bij Jack’s. Daar staat een overwinning van de Nederlander op 1.44 terwijl dat bij andere bookies meestal niet hoger komt dan 1.30.

Winst van Ryan Meikle staat op 2.80 en bovendien kun je bij Jack’s ook nog een gratis weddenschap pakken als nieuwe speler. Dat doe je via de links in dit artikel. Zo kom je gelijk bij deze welkomstbonus uit! Na het maken van een storting van € 20,00 kun je je eerste weddenschap op kosten van Jack’s plaatsen.Een betere manier om te wedden op darts is er simpelweg niet.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Jacks Casino & Sport Nieuws