Wedden op Gerwyn Price – Raymond van Barneveld Bet365 WK 2023

Bas Hosselman
23. december 2022

Raymond van Barneveld heeft zijn eerste WK Darts wedstrijd gespeeld en gewonnen. Door van Ryan Meikle te winnen, moet hij het nu opnemen tegen Gerwyn Price, één van de favorieten om het toernooi te winnen. Wat zijn de kansen van Barney?

Gerwyn Price is de huidige nummer één van de wereld

Gerwyn Price is niet de minste tegenstander. Sterker nog, Price staat eerste in de PDC Order of Merit, nog voor Peter Wright en Michael van Gerwen.Bovendien won Gerwyn Price het WK al eens en is hij drievoudig Grand Slam kampioen. The Iceman schreef al 30 toernooien op zijn naam en is dus een van de topfavorieten bij het wk darts gokken.

Net als Raymond van Barneveld, kwam ook Gerwyn Price dit toernooi pas één keer in actie. Price versloeg Luke Woodhouse nadat hij de eerste set op achterstand kwam. Toch herstelde Price op indrukwekkende wijze en won hij maar liefst zes van de laatste zeven legs. De vorige keer dat Price en Barney tegenover elkaar stonden, won de Nederlander. Beide spelers kwamen elkaar al vaker tegen, maar op het WK Darts staat er natuurlijk net even wat meer druk. De grote vraag is dan ook wie het beste in vorm is en tegen de druk kan. Bij Bet365 zien we dat Price favoriet is met een odd van 1.36 voor de overwinning.

Barney begint ziek aan het WK Darts

Door zijn geplaatste status kwam Raymond van Barneveld de eerste ronde niet in actie en kon hij in de tweede ronde starten. Toch zat het de Hagenaar niet mee aangezien hij de dag voor zijn eerste wedstrijd iets verkeerds at. Barney begon daardoor ziek aan het toernooi en was erg moe tijdens de wedstrijd tegen Ryan Meikle. Toch weerhield een hele dag ziek op bed liggen Barney niet van een overwinning op Meikle. Het werd 3-1 voor van Barneveld, maar de Nederlander had het soms echt lastig. Hij behaalde dan ook nooit zijn niveau van de laatste maanden.

Door de overwinning staat Barney nu tegenover de nummer één van de wereld. Toch kan Raymond van Barneveld met vertrouwen uitkijken naar dit duel. Een paar weken geleden wist van Barneveld namelijk Price twee keer in één week te verslaan. Kan Barney dit trucje herhalen en de nummer één van de wereld naar huis sturen? Winst van Barney op dinsdag 27 december staat op 3.20 maar daarnaast verwachten we ook nog verschillende odds boosts bij deze wedstrijd. Alsof dat niet genoeg is, heeft deze bookmaker ook nog een bonus voor je klaar staan.

Gerwyn Price - Raymond van Barneveld WK Darts 2023

© Bet365 – 23-12-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Bet365 bonus voor nieuwe spelers

Het WK Darts is natuurlijk een goede mogelijkheid om je aan te melden bij een nieuwe bookmaker en direct een mooie promotie binnen te koppen. De Bet365 bonus is daarom zeker de moeite waard. Deze bonus levert je tot € 100 wedkrediet op wat betekent dat je gratis kunt wedden op het WK Darts. Overigens kun je zelf kiezen waar je jouw free bets voor gebruikt. Dat kan dus ook een andere sport zijn.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws