Wedden op WK Darts 2023

Het PDC WK Darts van 2023 begon op 15 december 2022 voor de negenentwintigste keer. In het wereldkampioenschap nemen 96 top darters het tegen elkaar op voor de WK titel. De winnaar werd bekend tijdens de finale op 3 januari. Michael Smith won het WK darts 2023 voor de eerste keer door Nederlander Michael van Gerwen te verslaan met 7-4.

Wat ook populair is en met name bij het WK, is wedden op het WK darts 2023. Naast wedden op darts in het algemeen, zetten wij op deze pagina alles op een rij dat je moet weten om te beginnen voor het WK. Denk aan de beste bookmakers en odds voor darts WK gokken, en natuurlijk het speelschema voor deze editie.

Betcity Logo
Verlopen
Odds boost van @50.00 als Michael van Gerwen het PDC WK Darts 2023 wint!
Jack's Logo
Verlopen
Meld je aan en claim elke WK darts ronde een €10 free bet!
Jack's Logo
Verlopen
Bet €10 en scoor een €10 free bet voor het WK darts!

Wedden op darts, waar doe je dat?

Vrijwel alle populaire Nederlandse bookmakers maken het voor jou mogelijk om te wedden op darts en ook specifiek darts WK gokken. Hieronder vergelijken we voor jou alvast de odds voor de WK winnaar bij bookmakers Bet365 en Betcity. De tabel wordt direct bijgewerkt wanneer er nieuwe odds beschikbaar zijn voor het volgende WK.

PDC WK Darts 2023 winnaar bet365 betcity
Van Gerwen
Price
Wright
Smith
Clayton
Van den Bergh

WK darts bookmaker bonus

Je kunt natuurlijk kiezen voor een bookmaker op basis van hun odds, een andere manier is door te kijken welke bookmaker de beste bonus aanbiedt. Veel bookmakers verdubbelen bijvoorbeeld een eerste storting of geven een gratis weddenschap aan nieuwe spelers.

Bookmaker
Betcity
Max. bonus & percentage
100% tot
€ 50
Min. storting & min. quotering
€ 20 / 1.01
Rondspeel voorwaarden
Free bet direct beschikbaar na storting
Waardering Nederland_149 all_countries Gratis weddenschap_5 all_bonus_types general 50.00 Betcity 10.00
Bookmaker
bet365
Max. bonus & percentage
100% tot
€ 100
Min. storting & min. quotering
€ 5 / 1.20
Rondspeel voorwaarden
Wedkrediet(en) direct beschikbaar na eerste bet(s)
Waardering Nederland_149 all_countries Eerste stortingsbonus_1 all_bonus_types general 100.00 bet365 10.00
Algemene voorwaarden
Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Voor 24+ jarigen.
Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet.
Bookmaker
Jack's
Max. bonus & percentage
125% tot
€ 60
Min. storting & min. quotering
€ 20 / 1.40
Rondspeel voorwaarden
Free bets en profit boosts direct beschikbaar na storting
Waardering Nederland_149 all_countries Eerste stortingsbonus_1 all_bonus_types general 60.00 Jack's 9.00

Speelschema WK Darts 2023

Hieronder het complete speelschema van het WK Darts, in dit overzicht zie je welke rondes er op welke data worden gespeeld?

Ronde Datum
Ronde 1 15 – 21 december
Ronde 2 15 – 23 december
Ronde 3 27 – 29 december
Ronde 4 29 – 30 december
Kwart finale 1 januari
Halve finale 2 januari
Finale 3 januari

WK darts Nederlanders

Er zijn altijd wel een aantal Nederlanders die het goed doen op de grote dart toernooien. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de grootste Nederlandse darters die je kunt aanschouwen op dit WK, vele namen zullen je wellicht wel bekend doen klinken, of je nou wel of geen dart fan bent.

Michael van Gerwen wedden

Michael van Gerwen is zoals de meeste wel weten al eerder wereldkampioen geweest. Al won van Gerwen de laatste 2 edities van het WK niet, word hij bij alle bookmakers toch als de grote favoriet aangewezen.

Dirk van Duijvenbode wedden

Veel mensen kennen Dirk van Duijvenbode misschien beter onder zijn bijnaam “Abergenius” waarmee hij recent veel bekendheid heeft gekregen. Vorig jaar wist van Duijvenbode nog de beste 16 te bereiken op het WK en hij staat momenteel op plek 17 gerankt. Hij zal instromen in ronde 2 van het wereldkampioenschap.

Raymond van Barneveld wedden

Wie kent deze darter niet? Samen met van Gerwen is hij de bekendste darter uit Nederland. Hij draait al lange tijd mee en ook dit jaar is hij weer aanwezig op het WK darts 2023. Als we naar de odds van de Nederlandse bookmakers kijken, die vaak over de 300 gaan, lijkt de kans voor Raymond van Barneveld om de titel te pakken wel heel klein.