EK 2020: Wedden op Euro 2020 via deze onderdelen!

De vreselijke jaren van 2019 en 2020 is eindelijk gedaan. Drie jaar zonder te kunnen wedden op EK of een WK? Afschaffen die handel! Zomer 2021 wordt het een spektakel om niet te vergeten, zeker met de nieuwe format van het Europees Kampioenschap voetbal waarbij er zelfs 12 gastlanden bij betrokken zijn (inclusief Nederland)! Opgelet: Onderstaande bookmakers zijn enkel voor Belgen.

Hier kan je wedden op het EK!

Gokken op EK 2021 is ook een waar genoegen dat elke sportfanaat heel graag doet. Je kan bets plaatsen op een heel divers aantal EK weddenschappen, met nog eens heel wat speciale promo’s er bovenop! Lees dus hier alles over de EURO 2020 wedden mogelijkheden!

Wedden op EK 2020 kan hier op deze EURO 2020 bets!

Sportweddenschappen bonus heeft een sterk team vol voetbal kenners die het hele jaar voor EURO 2020 alle bookmakers testte op basis van diverse punten. Na een lange periode van analyses, konden we uiteindelijk onze ranking voor de beste sportsbooks voor je EK wedden actie posten.

Voor de volledige lijst, sturen we je via deze link rechtstreeks naar de betting sites.

EK Bookmakers


EK Voorspellingen & Gokken analyses

Nu je weet waar je kan wedden, neem je misschien ook nog eens graag kennis met waar je precies moet op inzetten? Veel spelers maken tijdens grote toernooien al eens een poule aan. Hier kan je dan op een hele hoop zaken gaan gokken, zoals de welke van de EK Favorieten uiteindelijk met de eindoverwinning naar huis gaat. Verder kan je ook nog eens EK weddenschappen plaatsen op de EK topscorers, wat altijd voor veel leuke extra spanning zorgt tijdens het verloop van het kampioenschap.

Doe je het liever eerst rustig aan? Als je niet meteen op een winnaar wil gaan gokken dan kan je ook even onze analyse van de mogelijke EK groepen odds volgen. Graag een bet plaatsen op wie groep A wint? Lees dan eerst even onze beoordeling over de mogelijke uitkomsten vooraleer je een beslissing neemt. Voor groep B verwijzen we je liefst naar ons EK Belgie odds overzicht.

Nog iets dat voor sommige wedders belangrijk is, zijn het totaal aantal EK gele & rode kaarten die tijdens het volledige toernooi uitgedeeld worden. Op veel poule weddenschappen staat dit ook bij één van de onderdelen die je dan correct moet voorspellen.

Voor een totaaloverzicht over al onze EK voorspellingen ga je best naar deze pagina, waar je meteen alles netjes in een overzicht met korte omschrijving kan terugvinden. Moest je nog niet genoeg informatie vinden, dan bestaat er nog een individuele pagina over al de onderwerpen met zelfs nog meer info. Klik dus meteen op de link, en lees het allemaal!

Voorspel het EK door je pullen in te vullen!

EK Poule Invullen


Alle Euro 2020 teams + schema

Er worden in totaal 51 wedstrijden gespeeld met de openingsmatch tussen Turkije & Italie op 12 juni. Hieronder vind je een snel schema overzicht met alle data die je nodig hebt.

Groepsfase

Tussen 12 & 24 juni spelen groepen A tot en met F (4 teams per groep) elks 3 matchen. De twee teams met te meeste punten in hun respectievelijke groepen gaan dan meteen door naar de volgende ronde.

Achtste Finale

Hier begint het spannender te worden, de beste teams komen tegen elkaar te staan in een rechtstreeks duel van 1 wedstrijd waar je meteen uitgeschakeld kan worden. Deze wedstrijden worden gespeeld van 27 tot 30 juni.

Kwartfinale

De overgebleven 8 ploegen spelen nog een match voor naar de halve finale door te stoten tussen 3 & 4 juli.

Halve Finale

De laatste 4 teams gaan ofwel naar de finale, ofwel naar huis zonder zelfs een troost finale. Deze wedstrijden gebeuren op 7 & 8 juli.

Finale

De uiteindelijke langverwachte EK finale speelt zich net als de halve finale in het Wembley Stadion in Engeland op 12 juli!

 

EK 2020


Waar vindt het EK plaats?

Voor de eerste keer in de geschiedenis wordt het EK over heel Europa gespeeld met de finale in London.

Wanneer is het EK?

Oorspronkelijk zou het EK zich afspelen in de zomer van 2020, helaas door de internationale crisis werd het uitgesteld naar 2021 tussen 11 juni en 11 juli.

Waar kan ik wedden op het EK?

Bij een heel pak geweldige bookmakers die je bij ons meteen kan terugvinden!

Bekijk ook deze pagina’s: