EK 2024 Toto Overzicht – Van tips tot topscorer!

Heb je het over het EK, dan komt automatisch EK Toto ter sprake. Sommige zijn op zoek om specifiek weddenschappen bij bookmaker Toto te plaatsen terwijl andere zoeken naar tips voor het plaatsen van hun weddenschap of ek poule. Tot welke categorie jij behoort maakt niet uit, wij bespreken namelijk elk van deze onderwerpen op deze pagina en nog meer. Op deze pagina vind je:

  • Wedden bij bookmaker Toto informatie
  • Bookmaker Toto EK promoties
  • Andere EK bookmakers en bonussen
  • Informatie favorieten EK eindwinst
  • Informatie favorieten EK topscorer
  • Algemene EK Toto spelen tips

Speel jouw EK Toto bij bookmaker Toto!

Ben je nog geen klant bij Toto en wens je dit wel te worden om EK weddenschappen te plaatsen? Goed idee! Toto staat namelijk bekend als een uitstekende ervaren bookmaker die je ook nog eens welkom met de Toto bonus voor nieuwe klanten. Bij een inzet van 10 euro op een odd van 1.50 of hoger krijg je, ongeacht het resultaat, 50 euro aan gratis weddenschappen cadeau. Dit verdeelt in 5 weddenschappen van 10 euro die vrij naar keuze zijn in te zetten en waarbij alle netto winst zonder voorwaarden voor jou is. Als alternatief kun je ook kiezen voor een odds boost die regelmatig aangeboden wordt. Ben je eenmaal klant bij Toto? Ook dan profiteer je regelmatig van promoties, dagelijks van verhoogde quoteringen en uiteraard van een breed wedden aanbod. Ook een (live) casino is aanwezig waardoor aan al jouw wensen voldaan wordt!

Toto welkomstbonus ek

Speciale Toto EK Promoties

Voor zowel nieuwe als bestaande klanten heeft Toto gedurende het EK verschillende promoties in petto. Elk van deze promoties vind je op deze pagina en/of in ons nieuwsoverzicht terug.

Actie 1: Een elftal aan acties
Tussen 3 en 13 juni heeft Toto een elftal acties voor jou in de aanbieding. Elke dag is er een andere actie die jij vindt op de actiepagina van Toto. Er zijn onder andere mooi cash prijzen te winnen!

Toto EK

Alternatieve bookies voor toto plaatsen op het EK

Kiezen voor een andere of aanvullende bookmaker is doorgaans een goed keuze. Zo komt het wel vaker voor dat bookmakers voor verschillende duels verschillende quoteringen hebben. Voor jouw winstgevendheid is het natuurlijk goed om uiteindelijk te wedden bij de bookmaker die de hoogste quoteringen voor jouw selectie aanbiedt. Ook heb je dan de gelegenheid om gelijk te profiteren van de bookmaker bonus die betreffende bookmaker aanbiedt. In de Nederlandse markt zijn verschillende bookmakers actief en de volgende bookmakers kunnen we jou adviseren.

Klik op één of meerdere van bovenstaande bookmakers en lees hun review op je gemak. Elk van de bookmakers heeft haar sterke en minder sterke punten, en door te kijken naar wat voor jou het belangrijkste is kun je uiteindelijk tot een goede keuze komen.

Toto EK Winnaar voorspellen

Of je nu benieuwd bent naar de toto ek winnaar favorieten voor jouw EK poule invullen of dat je daadwerkelijk een weddenschap wil spelen. In beide gevallen is het goed om de quoteringen te bekijken en deze te vergelijken met jouw verwachtingen en het speelschema van het betreffende land te bekijken. In onderstaande tabel vind je de Toto quoteringen van dit moment.

Odds van 3/7/24 Toto Winnaar odd Top 2
EngelandDe Engelse Vlag 4.50 2.35
SpanjeDe Spaanse Vlag 5.00 3.20
FrankrijkDe Franse Vlag 5.50 3.25
DuitslandDe Duitse Vlag 5.50 3.70
NederlandDe Nederlandse Vlag 8.00 2.85
Portugal
De Portugese Vlag
10.00 4.75
Zwitserland 15.00 4.75
Turkije 35.00 9.50

Aangezien alleen quoteringen niet alles zeggen, bekijken wij ook de vorm en eerdere resultaten van elk van de landen. Speciaal hiervoor hebben wij de EK winnaar voorspellen pagina gecreërd.

Toto EK Topscorer voorspellen

Net als de EK eindwinnaar voorspellen is het geld inzetten of voorspellen van de topscorer ook een populaire markt. Bij het inzetten van topscorer is naast de vorm van de speler zelf, ook belang van welk land deze speler uitkomt en wat de verwachting voor het desbetreffende land is. Zo zou Haaland zeker garant kunnen staan voor doelpunten op het EK, maar is Noorwegen en uberhaupt niet bij, en had Lewandowski vaak het probleem dat Polen niet ver kwam. Op het moment van schrijven hebben we nog geen quoteringen beschikbaar, wel kunnen we je reeds verklappen wie tot de favorieten behoren. Namelijk: Mbappe, Kane, Lukaku en Ronaldo. Ook voor dit onderwerp hebben we een speciale pagina gecreerd, namelijk de EK topscorer voorspellen pagina.

EK Toto spelen tips

Wil je gaan inzetten op het EK en je doet dit bij Toto, kunnen we je aanbevelen om gebruik te maken van de vele promoties en beschikbare odds boosts. We raden je echter ook aan om naar andere bookmakers te kijken, zodat je altijd van de hoogste odds geniet en elke beschikbare EK Bonus benut. Voor inzetten op de EK eindwinnaar of EK topscorer doe je er goed aan onze tips en voorbeschouwing te lezen. Verder zul je gedurende het EK in ons nieuwsoverzicht wedtips voor de verschillende duels terugvinden en uiteraard vele promoties. Genoeg dus om naar uit te kijken!