EK Poule invullen kan hier met onze tips & statistieken!

Wil je graag al je vrienden kloppen in je onderlinge EK Poules tijdens EURO 2021? Ons team van sportweddenschappen bonus staat paraat om je bij dit doel te helpen! In de aanloop naar het EK, maakten wij verschillende pagina’s aan met up to date informatie die je kan helpen bij al je EURO 2020 poule weddenschappen.

Voorspel het EK door je pullen in te vullen!

We omschrijven elke categorie met wat informatie plus de link naar de pagina met een meer uitgebreide uitleg over dit topic. Zet je dus schrap in je zetel en lees onze voorspellingen voor het Europees Kampioenschap voetbal!

Vul jouw EK Poule in met deze EURO 2021 Voorspellingen!

Het belangrijkste om juist te hebben is natuurlijk de uiteindelijke winnaar van het EK. Speciaal voor jou, maakten wij een uitgebreide analyse van de voornaamste EK 2021 favorieten. De top drie strijd gaat tussen Engeland, Frankrijk & de Rode Duivels. Als belangrijkste outsiders kozen we Portugal, mits deze hun EK groepsfase kan overleven met de Franse & Duitse ploegen.

Wil je nog meer details details lezen over wie het EK gaat winnen? Waarom zijn de Duitsers geen gigantische favoriet? Klik dan op de link en ga rechtstreeks naar de pagina en informeer je meteen!

Wie zijn de EK favorieten?

EK Favorieten


Topschutters:

Het volgende belangrijke punt tijdens je poule weddenschappen correct in te vullen zijn de topschutters. Ook hierover hebben wij een redelijk diepgaande analyse geschreven over de grootste kanshebbers om de meeste doelpunten te scoren.

Als je het aan ons vraagt, dan is Lukaku meer een favoriet dan deze van de bookmakers, Harry Kane. Wil je meer uitleg over onze keuze? Wil je weten waarom Cristiano Ronaldo geen favoriet is? Lees dan onze analyse via deze link!

De topscorers van EURO 2020 vind je hier!

EK Topscorers


Groepswinnaars:

Naast de eindoverwinning analyseerden we ook nog snel even de uiteindelijke groepswinnaars van elke groep. Nederland & Belgie zijn bijvoorbeeld al torenhoge favoriet om hun respectievelijke groepen te winnen. De enige groep die echt loodzwaar zal worden is groep F met Duitsland, Frankrijk & Portugal.

Wil jij nog meer lezen over onze bedenkingen tijdens de groepsfase van het EURO 2021 kampioenschap? Ga dan snel naar onze pagina over alle voornaamste groepswinnaars waar je meteen ook hun odds vind voor de kwalificatie naar de volgende ronde. Klik op de link en je weet alles meteen!

Wie zijn de voornaamste favorieten voor groepswinst EK 2020

EK Groepen


Gele/Rode Kaarten:

Het voorspellen van het aantal kaarten dat op het EK zal vallen is ook heel belangrijk. Gelukkig voor jou bestaat er ook hier een toegewijde sectie voor! We bespreken kort de historische resultaten, zowel als onze verwachtingen voor het huidige kampioenschap. Welke smeerlap pakt de meeste rode kaarten? (Hint, it’s Sergio Ramos!)

Lees alles hier, voor de perfecte tips om je poule te invullen!

Wie pakt de meeste gele en/of rode kaarten op het EK?

EK Gele & Rode Kaarten 


Kan ik buiten op mijn persoonlijke EURO 2020 Poule ook online wedden?

Natuurlijk! In ons overzicht vind je alle EK Betting Sites netjes op een rij. Topschutters & favorieten weddenschappen zijn heel eenvoudig en de meeste bookies bieden deze dan ook al meteen aan. Voor specialere bets zoals wedden op het aantal kaarten moet je helaas meer meestal genoeg hebben aan je onderlinge poule bets met vrienden.

Voor alle beschikbare bookmakers ga je best even kijken naar ons overzicht met sportsbooks voor al je EK wedden avontuur! Met een snelle klik kom je meteen de beste opties op de ganse markt tegen, wacht dus niet!

EK Betting Sites