EK Poule invullen kan hier met onze tips & statistieken!

Wil je graag al je vrienden kloppen in je onderlinge EK poule tijdens EURO 2024 of heb je EK tips nodig voor je EK pool met collega’s? Ons team van sportweddenschappen bonus staat paraat om je te helpen bij jouw ek poule invullen! In de aanloop naar het EK, maakten wij verschillende pagina’s aan met up to date informatie die je kan helpen bij al je EURO 2024 poule weddenschappen.

Voorspel het EK door je pullen in te vullen!

In elk tussenkopje beschrijven we reeds kort de te verwachten resultaten en aanvullend bestaat er voor elk van de onderdelen ook een speciale pagina met gedetailleerde informatie. Wil jij niet enkel met onze EK voorspellen tips een EK poule invullen maar ook weddenschappen plaatsen? Geen probleem, ook wedden op EK 2024 komt bij ons uitgebreid aan bod! Onderstaand alvast de beste aanbiedingen van dit moment:

Unibet Logo
Eindigt over
::
Hongarije-Zwitserland: Shaqiri (ZWI) scoort of assist @3.00! (alle klanten)
Unibet Logo
Eindigt over
::
Spanje-Kroatie: Modric (KRO) scoort of assist @5.50! (alle klanten)
Jack's Logo
Eindigt over
::
Pak 50x of 100x je inzet als Nederland wint van Polen! (nieuwe klanten)
bet365 Logo
Eindigt over
::
Nederland wint groep D @4.00 i.p.v. @3.75! (alle klanten)
Unibet Logo
Eindigt over
::
Pak 50x je inzet als Nederland van Polen wint! (nieuwe klanten)
Toto Logo
Eindigt over
::
Polen-Nederland: Kies jouw winnaar @50.00! (nieuwe klanten)

Vul jouw EK Poule in met deze EK 2024 voorspellingen!

Eindwinaar:

Belangrijk om juist te hebben is natuurlijk de uiteindelijke winnaar van het EK. Speciaal voor jou, maakten wij een uitgebreide analyse van de voornaamste EK 2024 favorieten. De top drie strijd gaat tussen Engeland, Frankrijk & Duitsland. Als belangrijkste outsiders zien we Spanje, Portugal en Italië. Nederland behoort op papier niet tot de favorieten. Mocht je voor Nederland kiezen en het toernooi wordt ook daadwerkelijk gewonnen, dan zul je wellicht veel andere te slim af te zijn. Een betere keuze zou echter zijn om voor Belgie te kiezen, de verwachtingen zijn net als bij Nederland laag, maar de kans op winst groter!

Wil je nog meer details details lezen over wie het EK gaat winnen? Waarom zijn de Spanjaarden geen gigantische favoriet? Klik dan op de link en ga rechtstreeks naar de pagina en informeer je meteen!

Wie zijn de EK favorieten?

EK Favorieten


Topscorer:

Het volgende belangrijke punt tijdens je poule weddenschappen correct in te vullen zijn de topschutters. Ook hierover hebben wij een diepgaande analyse geschreven over de grootste kanshebbers om de meeste doelpunten te scoren. Als je het aan ons vraagt, en ook aan de bookmakers, dan zijn Harry Kane en Mbappe topfavoriet. Zelf zien we Mbappe nog net wat grotere kans hebben dan Mbappe omdat Frankrijk op toernooien doorgaans wat beter presteert dan Engeland. En hoe verder een land komt, hoe meer wedstrijden een speler heeft om doelpunten te maken. We verwachten dat de topscorer 5 of 6 doelpunten maakt.

Wil je meer uitleg over onze keuze voor Mbappe? Wil je weten waarom Depay geen favoriet is? Lees dan onze analyse via deze link!

De topscorers van EURO 2020 vind je hier!

EK Topscorers


Gele/Rode Kaarten:

Het voorspellen van het aantal kaarten dat op het EK zal vallen is ook vaak een bonus categorie. Gelukkig voor jou bestaat er ook hier een toegewijde sectie voor! We bespreken kort de historische resultaten, zowel als onze verwachtingen voor het huidige kampioenschap. Op basis van historische gegevens gaan wij voor 178 gele kaarten en 5 rode kaarten. 

Lees alles hier over gele en rode kaarten, voor de perfecte tips om je poule te invullen!

Wie pakt de meeste gele en/of rode kaarten op het EK?

EK Gele & Rode Kaarten 


Aantal doelpunten:

Onze schatting is: 125


Kan ik buiten op mijn persoonlijke EURO 2024 Poule ook online wedden?

Natuurlijk! In ons overzicht vind je alle EK Betting Sites netjes op een rij. Bookmakers heten je vaak welkom met een EK welkomstbonus en uiteraard profiteer je ook van EK odds boosts promoties! Wil je gelijk aan de slag bij een van de beste bookmakers voor Nederlanders? Bekijk onderstaand ook alvast de quoteringen voor de aanstaande wedstrijden. Hierbij hebben wij direct gekeken bij welke bookmaker je de hoogste quotering krijgt per selectie!