De beste Bookmakers Euro 2020 voor EK wedden

Dit zijn de beste EK Bookmakers waar jij gunstig kan op inzetten tijdens Euro 2020! Wil jij wedden op België of Nederland? Deze EK goksites leveren de beste odds & promo’s voor het Europees Kampioenschap voetbal. Hoe rangschikken wij deze sportsbooks? Op basis van het aantal promoties, odds boosts & sterkte van de odds vind je van boven tot beneden de beste Euro 2020 Bookmakers!

De beste bookmakers voetbal & sport voor Nederland & Belgie

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies. Volgende bookmakers zijn gericht op Belgen:

 1. Betway – 9.7/10

betway logoBetway review (Top odds)
✅ Belgische Licentie
✅ Een heel pak EK promoties
✅ Android + iOS App
Enkel voor Belgen

 

Betway belooft om met een heel stuk promoties tijdens het EK uit te halen, waardoor ze meteen onze beste EK bookmaker worden. Deze Belgische bet site beschikt uiteraard over een landelijke licentie, waardoor je als Belg heel makkelijk kan aanmelden. Hun website is super simpel en via zowel een Android & iOS app heel makkelijk via je mobiel te benutten. Probeer zelf ook Betway, en meld je aan via deze link.

 


2. BetFIRST – 9.6/10

Logo BetFIRSTBetFIRST Review
✅ Riant wedaanbod
✅ Super veel odds boosts
✅ Speciale EK promo’s
Enkel voor Belgen

 

BetFIRST levert een geweldige sportsbook, en is één van de beste opties op de gehele markt. Regelmatig kan je hier genieten van uitstekende odds boosts via de Lucky Boost promo, maar nog heel wat andere promo’s behoren tot het arsenaal. We verwachten dan ook geweldige acties op elke grote EK wedstrijd gedurende het hele toernooi. Wil je graag wedden met heel goede quoteringen, en groot wed aanbod, en speciale aanbiedingen? Ga dan nu jezelf registreren bij BetFIRST!

 


3. Bet777 – 9.5/10

Logo Bet777Bet777 Review
✅ Belgische Licentie
✅ Allerlei odds boosts
✅ Uitstekende reputatie
Enkel voor Belgen

 

Bet777 is een geweldige EK Voetbal gokken site waar je ook gunstig kan gaan wedden. Elke week kan je via je mobiel al een free bet ontvangen. Verder heb je nog uitstekende quoteringen marges, een hoop odds boosts, en tal van speciale EK promo’s. Indien je wil inzetten op het EK, dan zit je bij deze bookie dus heel goed. Ook de reputatie is fantastisch, met jarenlang op hun palmares weten zij ondertussen wel al wat klanten willen. Ga dus via de link meteen jezelf registreren!


 

4. Napoleon Games – 9.4/10

Napoleon Games logoNapoleon Games Belgie
✅ Belgische Licentie
✅ Mooie odds boosts
✅ Riant aanbod EK promoties
Enkel voor Belgen

 

Heb je al van Napoleon Games gehoord? Zij zijn ook een uitstekende optie voor Belgische wedders, zeker als je graag een EK bet site zoekt. Kwa odds liggen zij redelijk dicht in de buurt van de andere grote Belgische goksites, dus ze doen zeker niet onder. Ook bij promoties heb je een hele hoop leuke dingen, je kan bijvoorbeeld al aan een EK poule meedoen. Wil je nog meer informatie over deze bookie, dan klik je ofwel op onze review, ofwel op de rechtstreekse link naar hun site.

 


5. Unibet – 9.3/10

Unibet LogoUnibet Belgie (beste odds)
✅ Belgische Licentie
✅ Geweldige Support
✅ Riant aanbod EK promoties
Enkel voor Belgen

 

Een van de grootste spelers in de gokwereld is het bekende sportsbook product van Unibet. Ben je op zoek naar de beste odds dan zit je hier heel goed. Het promotionele aanbod bij grote toernooien zit ook stevig goed in elkaar. Verwacht tal van odds boosts, free bets & cash back mogelijkheden bij deze EK wedden site. Speciale aanbiedingen zoals bijvoorbeeld het shirt winnen van bekende spelers behoren af en toe zelfs tot het assortiment. Als Belg ga je dus zeker naar Unibet bij het EK!

 


6. Bwin – 9.1/10

Bwin LogoBwin review
✅ Belgische Licentie
✅ Altijd veel Euro 2020 promo’s
✅ Groot wed aanbod
Enkel voor Belgen

 

Bwin bestaat al heel lang, en sponsort ook constant grote voetbalteams. Hun reputatie is dan ook wereldwijd super goed. Gelukkig is het niet enkel hun aanzien dat groot is, het wedaanbod & kwaliteit van de voetbal weddenschappen zijn ook heel prima. Zoek je naar betrouwbare EK betting sites dan zit je bij Bwin dus zeker goed. Hun dagelijkse odds boosts gaan door tijdens het Europees kampioenschap, en we verwachten heel wat prima opties op de wedden. Registreer via deze link:

 


 

7. Meridianbet – 8.7/10

Meridianbet logoMeridianbet Review
✅ Belgische Licentie
✅ Veel Euro 2020 promo’s
Niet de mooiste layout van site
Enkel voor Belgen

 

Meridianbet is ook een hele bekende Belgische bookmaker. Zoek je naar goede odds & heel wat verschillende opties aan wedmarkten? Dan zit je ook hier goed. Een groot minpuntje is wel dat de Meridianbet niet echt geoptimaliseerd is voor een vlotte gebruikservaring. Als je even went aan deze layout dan kan je wel nog een hele hoop EK bets plaatsen via deze goede EK bookmaker. Een registratie duurt maar enkele seconden en kan via de link:

 


8. Ladbrokes – 8.5/10

Ladbrokes bookmaker logoLadbrokes review
✅ Prima odds
Ladbrokes mobiel
✅ Groot aanbod EK promoties
Enkel voor Belgen

 

Bij een aanmelding bij Ladbrokes zijn alle Belgen meteen welkom! Indien dit nog niet genoeg is om jou te overtuigen om bij deze EK betting site te gaan wedden dan helpen de mooie odds misschien ook. Wij hebben zelf ook hele goede contacten met deze bookmaker Euro 2021 en worden ook vaak op de hoogte gehouden van hun odds op belangrijke wedstrijden. Wij updaten ons nieuwsoverzicht dus constant tijdens de gehele periode van het Europees Kampioenschap voetbal met Ladbrokes nieuws.


 

9. BBets – 7.7/10

b-betsb-bet Bonus (100% tot € 120 Exclusief)
✅ Loyalty Systeem
€ 5 b-bets gratis wedden 
✅ Gunstige odds

 

Wat kunnen we allemaal zeggen over b-Bets? Deze geweldige Nederlandse bookmaker haalt meteen al stevig uit via hun exclusieve 100% tot € 120 die je enkel bij ons kan krijgen! We zitten vol spanning af te wachten met wat voor promo’s ze voor het Europees Kampioenschap voetbal zullen afkomen. Bij een registratie krijg je zelfs al € 5 gratis wedden geld zonder te moeten storten. Verder zijn de quoteringen marges aan de hele hoge kant, en kan je wedden op heel wat markten!

 


 

10. 24Bettle – 7.4/10

24bettle logo24Bettle Bonus (100% tot € 120 Exclusief)
✅ ACCA boost (combi boost)
✅ Gunstige odds
✅ € 5 Gratis Wedden

Het merk 24Bettle klinkt jou wellicht niet bekend in de oren. Als je even op de site navigeert dan sla je misschien af en toe jezelf op het voorhoofd door alle waanzinnige ludieke woordspelingen met hun mascot Carlos the Bull. Als je hier even naast kan kijken dan kom je gewoonweg op een geweldige EK bet site terecht. Sterke scores op alle punten, stevige quoteringen, een top bonus en gratis geld zonder storten. Wat heb je nog meer nodig op te wedden op de EK favorieten?

 


 

11. Bet90 – 6.6/10

Logo Bet90Bet90 Bonus (50% tot € 100)
✅ Gunstige odds
Bet90 Combo Booster (combi boost)
Bet90 Cash-out
✅ Profit boost (dagelijks odds boost)

 

Ook Bet90 staat hoog aangeschreven in onze liist van EK Betting Sites 2021. Dagelijkse verhogingen van je quoteringen, een 50% combinatie weddenschappen boost en allerlei fijne sportsbook functies die je niet wil missen. Wedden op deze EK Bookie is dan ook heel gunstig dankzij hun prima quoteringen. Misschien is de welkomstbonus het enige echte grote minpuntje, maar als je meer interesse hebt in een super goksite voor al jou weddenschappen, dan zit je hier zeker goed.

 


 

Wedden op het EK 2020 tips

Nu weet je waar je kan wedden op Euro 2020. Maar je kan best niet aan je avontuur beginnen zonder onze slimme tips! We geven je dan ook meteen enkele belangrijke punten waar je op moet letten om succesvol in te zetten op het grote Europese Kampioenschap.

  • Weddenschappen net voor de aanvang van de wedstrijd genieten altijd van de beste odds, zet dus niet te snel in en wacht geduldig voor de beste quoteringen
  • Kies één van de vele promoties bij de EK Betting Sites
  • Als je bij meerdere bookmakers EK 2020 een account aanmaakt, heb je meer kans op betere promoties en odds
  • Niet genoeg geld om mee te spelen? Pak een bookmaker bonus uit onze top lijst.

Wat maakt een goede betting site voor EURO 2020?

Wanneer wij een analyse maken van de beste betting sites voor je EK wedden dan doen we dit aan de hand van een aantal punten:

  1. Hoe betrouwbaar is de goksite in kwestie? Dit is meteen ons belangrijkste punt en hier besteden wij dan ook veel aandacht aan.
  2. Hoe goed zijn de odds? Hoe gunstiger je kan wedden op voetbal hoe beter!
  3. Hoe zit het met het promotionele aanbod zoals bijvoorbeeld de eerste stortingsbonus?
  4. Zijn er vaak promo’s voor bestaande klanten?
  5. Hoe eenvoudig gebeuren stortingen & uitbetalingen?
  6. Hoeveel promoties kunnen we verwachten specifiek voor EURO 2020?

Zoals je ziet is het dus niet gemakkelijk om een exacte formule uit te werken aangezien sommige punten belangrijker zijn voor sommige gokkers. Wij proberen toch om zo objectief mogelijk deze sites te beoordelen, en kunnen er zeker zijn dat al deze opties geweldige keuzes zijn!