De beste Bookmakers Euro 2020 voor EK wedden

Dit zijn de beste EK Bookmakers waar jij gunstig kan op inzetten tijdens Euro 2020! Wil jij wedden op België of Nederland? Deze EK goksites leveren de beste odds & promo’s voor het Europees Kampioenschap voetbal. Hoe rangschikken wij deze sportsbooks? Op basis van het aantal promoties, odds boosts & sterkte van de odds vind je van boven tot beneden de beste Euro 2020 Bookmakers!

De beste bookmakers voetbal & sport voor Nederland & Belgie

 


 

Wedden op het EK 2020 tips

Nu weet je waar je kan wedden op Euro 2020. Maar je kan best niet aan je avontuur beginnen zonder onze slimme tips! We geven je dan ook meteen enkele belangrijke punten waar je op moet letten om succesvol in te zetten op het grote Europese Kampioenschap.

  • Weddenschappen net voor de aanvang van de wedstrijd genieten altijd van de beste odds, zet dus niet te snel in en wacht geduldig voor de beste quoteringen
  • Kies één van de vele promoties bij de EK Betting Sites
  • Als je bij meerdere bookmakers EK 2020 een account aanmaakt, heb je meer kans op betere promoties en odds
  • Niet genoeg geld om mee te spelen? Pak een bookmaker bonus uit onze top lijst.

Wat maakt een goede betting site voor EURO 2020?

Wanneer wij een analyse maken van de beste betting sites voor je EK wedden dan doen we dit aan de hand van een aantal punten:

  1. Hoe betrouwbaar is de goksite in kwestie? Dit is meteen ons belangrijkste punt en hier besteden wij dan ook veel aandacht aan.
  2. Hoe goed zijn de odds? Hoe gunstiger je kan wedden op voetbal hoe beter!
  3. Hoe zit het met het promotionele aanbod zoals bijvoorbeeld de eerste stortingsbonus?
  4. Zijn er vaak promo’s voor bestaande klanten?
  5. Hoe eenvoudig gebeuren stortingen & uitbetalingen?
  6. Hoeveel promoties kunnen we verwachten specifiek voor EURO 2020?

Zoals je ziet is het dus niet gemakkelijk om een exacte formule uit te werken aangezien sommige punten belangrijker zijn voor sommige gokkers. Wij proberen toch om zo objectief mogelijk deze sites te beoordelen, en kunnen er zeker zijn dat al deze opties geweldige keuzes zijn!