Wedden op Michael van Gerwen vs Mensur Suljovic

Bas Hosselman
27. december 2022

Na een (lange) kerstbreak is het WK Darts weer hervat. De eerste darters kwamen al in actie op dinsdag, maar op woensdag speelt Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic. Hier bespreken we de beste odds en hebben we ook direct een mooie bonus voor gevonden.

Michael van Gerwen won al negen keer van Suljovic

Michael van Gerwen is volgens de bookmakers de grote favoriet om het WK Darts op zijn naam te schrijven. De Nederlander kwam pas één keer in actie op het toernooi en wist wel gelijk indruk te maken door te winnen van Lewy Williams met 3-0. Van Gerwen verloor in die partij slechts een leg en is op zoek naar zijn vierde wereldtitel. Met een zege tegen Suljovic plaatst hij zich bij de laatste zestien van het toernooi en zijn er dus nog maar 15 tegenstanders over.

Bij Betcity aanmelden

MVG speelde in totaal al 10 keer tegen de Oostenrijker Suljovic en hiervan won hij negen partijen. Een keer verloor de Nederlander en dat was op 1 september 2019. Aangezien alle overige wedstrijden met het nodige gemak gewonnen werden, verwachten we ook dit keer een favorietenrol voor de Nederlander. In een maand tijd won Michael van Gerwen alle van zijn zeven wedstrijden, maar met odds boosts pak je ondanks de favorietenrol van Michael van Gerwen toch nog goede odds. Winst van MVG met de reguliere odds staat op 1.07 bij Betcity.

Betcity odds Michael van Gerwen - Suljovic

© Betcity -27/12/2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Suljovic moet zichzelf nog bewijzen op het WK

Mensur Suljovic komt al sinds 2008 uit op het WK, maar is nog nooit verder gekomen dan de derde ronde.De Oostenrijker hoopte dit jaar verder te komen en was maar wat blij met Mike de Decker als tegenstander. Toch lijkt het Suljovic niet mee te zitten met het loten van MVG in de derde ronde. Er zijn een hoop tegenstanders die de grootste moeite hebben met Suljovic, maar het lukt Suljovic dus maar niet om het Van Gerwen lastig te maken.

In alle wedstrijden tegen MVG lukte het Suljovic slechts een keer om te winnen van Mighty Mike. Daar wil Suljovic natuurlijk verandering in brengen. Een overwinning op woensdag, betekent niet alleen dat hij voor de tweede keer wint van Michael van Gerwen, maar dat hij ook voor de eerste keer in zijn loopbaan verder komt dan de derde ronde op het WK. Bij het Wk darts wedden is het bijzonder interessant om in te zetten op winst van Suljovic aangezien je daar maar liefst 8,50 keer je inzet voor krijgt.

Pak de Betcity bonus!

Wedden op darten met een mooie bonus

De beste quoteringen hebben we hierboven al vermeld, maar we hebben nog iets extra’s voor je in petto. Nieuwe spelers kunnen namelijk gebruik maken van de Betcity bonus waarmee je een gratis weddenschap tot wel € 50,00 ontvangt.Stort je als nieuwe speler tussen de € 20,00 en € 49,99 dan krijg je nog een gratis weddenschap van € 20,00. Is je eerst storting echter € 50,00 of meer? Dan pak je een free bet van € 50,00!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.