Wolverhampton Wanderers – Manchester United odds en bonus

Bas Hosselman
28. december 2022

Het is weer tijd voor de Premier League en dus kun je weer wedden op voetbal. Na een WK en de kerstdagen, beginnen de nationale voetbalcompetities weer. Wolverhampton Wanderers – Manchester United is gelijk een heerlijke wedstrijd om op in te zetten.

De Wolves eindigen het jaar in de gevarenzone

Er zijn maar twee ploegen die lager staan dan de Wolves. Dat zijn Nottingham Forest en Southampton. Wolverhampton staat op 13 punten uit 16 wedstrijden en Nottingham heeft er evenveel. Beide ploegen hebben slechts een punt voorsprong op Southampton dat hekkensluiter is met 12 punten. Nu zijn de verschillende in het tweede deel van de Premier League ranglijst helemaal niet zo groot. Zo staan Everton en West Ham op slechts 14 punten en is het verschil met nummer 14 Bournemouth met de Wolves slechts drie punten.

Er valt dus genoeg te halen voor de Wolves die op boxing day een belangrijke slag sloegen door Everton met 1-2 te verslaan. Er komen een aantal belangrijke wedstrijden aan want na de clash met Man. United spelen de Wolves tegen Aston Villa, West Ham, Manchester City en Liverpool in de Premier League. Winst van de Wolves op zaterdag tegen Manchester op Molineux levert je 4.05 op bij de bookmakers. Daarnaast hebben we ook een mooie Livescore bet bonus voor je gevonden waarmee je gratis kunt wedden op deze wedstrijd.

Manchester United zet de achtervolging in op de top drie

Na een rumoerige eerste seizoenshelft hoopt Erik ten Hag zijn team in de top vier of zelfs de top drie in te krijgen. Ook hier geldt opnieuw dat de verschillen niet al te groot zijn. United heeft slechts een puntje achterstand op nummer vier Tottenham Daarbij heeft Ten Hag ook een wedstrijd minder gespeeld. Het verschil met Manchester City is drie punten maar hierbij geldt wel dat de nummer drie een wedstrijd minder heeft gespeeld dan United. Koploper Arsenal lijkt met 40 punten al buiten bereik aangezien dat er 11 meer zijn dan United. Newcastle staat met een wedstrijd meer dan United op vier punten voorsprong op een knappe tweede plek.

Het seizoen is dus zeker nog niet over en de Nederlandse gok sites zetten United ook als favoriet neer in deze wedstrijd tegen de Wolves. Het is dus zomaar mogelijk dat Manchester United na dit weekend op de vierde plek staat. Winst van Erik ten Hag en zijn mannen levert je namelijk 1.86 op. Daarbij valt ook op dat de odd voor een gelijkspel een stuk hoger is met 3.45. Het meeste krijg je dus als de Wolves winnen met 4.05. Bij deze wedstrijd hebben we ook nog een mooie bonus gevonden die we hieronder voor je zullen bespreken.

Livescore bet odds Wolves Manchester United

© Livescorebet – 28-12-2022- quoteringen kunnen veranderen

Pak de Livescore bet bonus ter waarde van € 100

Nieuwe spelers van Livescore Bet krijgen een sportweddenschappen bonus in de vorm van een freebet van 100% tot €100. Door je aan te melden bij deze bookmaker en een eerste weddenschap van € 10,00 of meer te plaatsen op minimum odds van 1.50. Je weddenschap wordt gematcht wat betekent dat je bij een inzet van € 10,00 je een gratis weddenschap krijgt van € 10,00 ontvangt. Wed je € 100 of meer, dan krijg je een free bet € 100!

Circus Logo
Verlopen
Wed € 20(+) op 1.60(+) odd Man.City - Man.U en krijg € 10 free bet! (alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op PL-duel(s) en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op Champions League en krijg € 10 free bet!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.