Wedden op de PDC WK Darts finale 03-01-2023

Bas Hosselman
30. december 2022

#Ad Op het moment van schrijven moeten de kwartfinales voor het PDC WK Darts nog aanvangen. Toch kijken we alvast vooruit naar de grote finale op 3 januari 2023. Wie zijn de kanshebbers en welke wedstrijden staan er nog op het programma?

Twee Nederlanders tegenover elkaar in de vierde ronde

Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode nemen het op vrijdagavond tegen elkaar op in de vierde ronde. Op nieuwjaarsdag is het tijd voor de kwartfinales, met op maandag 2 januari twee halve finales en de grote finale op 3 januari. Dat betekent dat je nog genoeg tijd hebt voor wk darts gokken.

Alle tien overige Nederlandse darters zijn voor de vierde ronde uitgeschakeld en dus komt het aan op MVG of Aubergenius. Slechts een van die twee zullen we terug zijn bij de laatste acht van het toernooi. De bookmakers denken dat het Michael van Gerwen is die de wedstrijd wint. Daarbij heeft Mighty Mike volgens velen ook de beste papieren om het toernooi te winnen. Dirk van Duijvenbode kwam al twee keer met het nodige geluk door en zal maar wat graag in de kwartfinale komen te staan. Andere wedstrijden in de vierde ronde zijn Kim Huybrechts – Dimitri van den Bergh, Michael Smith vs Joe Cullen en de kraker tussen Rob Cross en Chris Dobey.

Wie zijn de favorieten voor de WK Darts finale?

Laten we kijken wie de Nederlandse bet sites als favoriet zien om het WK darts te winnen. Je kunt niet inzetten op wie er in de wk finale komen te staan, maar wel wie er volgens jou het toernooi op zijn naam schrijft. Michael van Gerwen is al maandenlang de grote favoriet bij de bookmakers. Al lang voordat het toernooi begon was MVG de speler met de meeste kans volgens de bookies. Dat zag je terug aan een odd van zo’n 3,50 die je toen kreeg.

Omdat veel concurrenten van Mighty Mike al zijn afgehaakt, zijn de quoteringen voor winst van MVG wat gedaald. Je krijgt nu bij Bet365 namelijk 2.62. Gerwyn Price staat bij de bookmakers op 5.00 en Michael Smith op 5.50. Dirk van Duijvenbode staat in de middenmoot bij de bookmakers. Voor de Nederlander krijg je 23 keer je inleg. Dat is evenveel als Joe Cullen en net wat meer dan Rob Cross. Hieronder zie je alle mogelijke uiteindelijke winnaars en de bijbehorende odds.

WK darts outrights Bet365

© Bet365 – 30-12-2022- quoteringen kunnen veranderen

Wedden op het WK darts met een mooie bonus

Je kunt dus nog steeds wedden op het PDC WK darts, maar we raden je wel aan om dat alleen met de beste odds te doen. Pak daarbij ook een goede sportweddenschappen bonus. Die vind je bij Bet365. Er staat diverse bet boosts voor je klaar bij elke wedstrijd, waarbij je dus kunt wedden met verhoogde odds. Daarnaast krijgen nieuwe spelers van 24 jaar of ouder een welkomstbonus waarmee je tot wel € 100 in de vorm van gratis weddenschappen ontvangt.

LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op Champions League en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op CL duel en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 25(+) single CL-bet vandaag op 1.60(+) en krijg € 10 free bet voor CL morgen! (alle klanten)

 

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws