50x je inzet bij wedden op Inter Milan – Napoli

Bas Hosselman
2. januari 2023

Ook in de Serie A gaat het balletje weer rollen en dat betekent dat je kunt wedden op Inter Milan – Napoli. Bij die wedstrijd hebben we niet alleen goede odds gevonden, je kunt namelijk zelfs 50x je inzet pakken bij het voorspellen van de juiste winnaar.

Inter vijfde in de Serie A

De seizoensstart was misschien niet helemaal waar de Nerazzurri op zaten te wachten, maar inmiddels is Inter toch weer in de race om zich bij de top drie van de Serie A te voegen. Inter Milan heeft net zoveel punten als Lazio en staat dan ook slechts één punt achter Juventus dat derde staat. AC MIlan heeft de tweede plek vast met 33 punten en de tegenstander van woensdagavond, Napoli is koploper met 41 punten.

Wat dat betreft heeft Inter Milan dus nog wel het één en ander in te lopen. Door goede resultaten voor het WK te behalen doet Inter dus weer helemaal mee. Er werd van de laatste vijf wedstrijden, vier keer gewonnen. De enige nederlaag in de Serie A, was tegen nummer drie Juventus. Wel valt op dat Inter redelijk vaak een of meer goals tegen krijgt. Wat dat betreft moet Inter oppassen, want de sterkte van de tegenstander ligt juist in de aanval. De reguliere odds bij de betting sites Nederland voor winst van Inter staan op 2.23 en daarmee zijn ze lichtjes favoriet. Met de mooie bonus kun je echter 50x je inleg winnen als Inter wint. We zullen zo bespreken hoe je dat voor elkaar krijgt.

Circus Super odds Inter Milan - Napoli

© Circus – screenshot van 02-01-2023

Napoli koploper met enorme voorsprong

Napoli staat eerste in de Serie A en het gat met nummer twee AC Milan is maar liefst 8 punten. De Nigeriaanse spits Victor Osimhen was dit seizoen tot dusver een van de belangrijkste redenen voor het succes van Napoli en zou woensdag opnieuw zijn waarde kunnen tonen met een goal. Echter is Napoli niet de favoriet om het duel te winnen. Toch kun je er wel vanuit gaan dat de Partenopei er alles aan zullen doen om een overwinning te pakken en op z’n minst met een punt te vertrekken uit Milaan. Ze hebben immers dit seizoen nog altijd geen wedstrijd verloren en staan op een reeks overwinningen van maar liefst 11 wedstrijden. Je krijgt bij de bookmakers 3.10 voor een overwinning van Napoli. Dat is al een zeer mooie odd. Maar met de Circus odds boost wordt het wedden op Inter Milan – Napoli nog een stuk interessanter.

50x je inzet bij winst van Inter Milan of Napoli

De Circus bonus bij deze wedstrijd is een odds boost waarbij je 50 x je inzet krijgt voor het correct voorspellen van de winnaar van deze wedstrijd. Het maakt hierbij dus niet uit of je Inter Milan kiest of wedt op winst van Napoli. Zodra je voorspelling uitkomt, pak je 50x je inzet. Je kunt maximaal € 1,00 plaatsen maar daarmee dus wel € 50,00 plaatsen. Let er wel eventjes op dat deze bonus alleen geldig is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Voldoe je aan die eis? Meld je dan direct aan via de links op deze pagina.

Circus Logo
Verlopen
Wed € 20(+) op 1.60(+) odd Man.City - Man.U en krijg € 10 free bet! (alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op PL-duel(s) en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op Champions League en krijg € 10 free bet!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.