Wedden op Nederland – Verenigde Staten met 50x je inleg met deze Unibet odds boost

Bas Hosselman
2. december 2022

Op zaterdag gaat Nederland op zoek naar een plek in de kwartfinale. Het Nederlands elftal speelt tegen de Verenigde Staten in het Khalifa International Stadium om 16.00 uur. Wedden op winst van Oranje doe je nu bij Unibet met wel 50x je inzet! Laten we snel kijken hoe je deze bonus kunt pakken.

Hoe pak je vijftig keer je inzet bij Unibet?

Wedden met deze Unibet bonus op winst van Nederland levert je maar liefst € 50,00 op. Om die bonus te activeren is eigenlijk helemaal niet zo veel nodig. Je dient je als nieuwe speler aan te melden bij Unibet en een eerste storting te maken. Om een account aan te maken kun je gewoon op één van de links op deze pagina klikken. Je pakt dan gelijk deze welkomstbonus waarmee je dus een verhoogde quotering krijgt voor winst van Oranje tegen de Verenigde Staten.

Unibet WK Bonus Nederland - Verengide Staten

© Unibet – screenshot van 02-12-2022

De reguliere odds voor een overwinning van het Nederlands elftal staan bij Unibet op 1.97. Daarom dat de welkomstbonus met 50x je inleg voor winst van Nederland natuurlijk wel heel erg interessant is. Na het maken van de minimale storting van € 10,00 kun je wedden op Nederland – Verenigde Staten. De Uniboost van 50.00 is zichtbaar in je betslip, vergeet deze dus niet aan te vinken! Wint Oranje vervolgens van de VS? Dan win je € 50,00.

50x je inzet bij Nederland -Verenigde

© Unibet – screenshot van 02-12-2022

Pak deze Unibet bonus in drie simpele stappen

Zoals elke bookmaker bonus, zitten er ook aan deze WK bonus natuurlijk voorwaarden. Nu zijn deze prima bij Unibet en is het bovendien erg gemakkelijk om deze bonus te activeren.

Ten eerste die je een account aan te maken bij Unibet via de link op deze pagina. Vervolgens kun je kiezen of je deze WK bonus wenst, of toch liever de reguliere Unibet welkomstbonus pakt. Deze bonussen worden overigens alleen aangeboden aan nieuwe spelers van 24 jaar die in Nederland wonen. Als je daaraan voldoet, heb je dus recht op de bonus.

Vervolgens kun je met iDeal minimaal €10 storten. Zodra je storting is verwerkt, staan de odds boosts voor je klaar.

Tenslotte zet je in op winst van Oranje tegen de VS en vink je de Uniboost aan in je betslip. Je kunt maximaal € 1,00 inzetten en daarmee dus € 50,00 winnen als Nederland de Verenigde Staten verslaat.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.