Paris Saint Germain vs Juventus, eerste ronde groepsfase Champions League

Jeroen van Veen
5. september 2022

De Champions League is weer begonnen en er staat al direct een grote wedstrijd op het programma met PSG tegen Juventus. De Fransen zijn een favoriet voor de titel, terwijl Juventus de laatste jaren juist een pas op de plaats maakt en dit seizoen zwak lijkt. Houdt PSG de drie punten in eigen huis? Paris Saint Germain – Juventus in de eerste speelronde van de groepsfase van de Champions League, 6 september 2022. Pak je Toto bonus en wed op de groepsfase van het miljardenbal.

Topploeg op hoogtepunt tegen topploeg in verval

Paris Saint Germain is net als de afgelopen jaren weer één van de grote favorieten voor het winnen van de Champions League. De Fransen zijn na jaren van grote investeringen nu echt toe aan hun eerste titel in het belangrijkste Europese clubtoernooi en het heeft met een voorhoede met Leo Messi, Kylian Mbappé en Neymar Junior ook de middelen om goed te presteren. De belangrijkste aanwinst van deze zomer is echter trainer Christophe Galtier geweest.

De Fransman frustreerde PSG twee jaar geleden nog door met Lille OSC verrassend de Franse titel te pakken en kwam nu binnen als opvolger van Mauricio Pocchetino, die op geen moment met de sterspelers overweg leek te kunnen. Het begin van het seizoen in Frankrijk is voortvarend geweest. Er werd weliswaar gelijkgespeeld tegen AS Monaco, maar de andere wedstrijden werden met groot verschil gewonnen. Er was echter ook alweer een akkefietje tussen Mbappé en Neymar, die elkaar nog steeds niet lijken te liggen. Nu het echte werk gaat beginnen zal moeten blijken of dat invloed heeft op het team.

Juventus heeft geen problemen met een overschot aan topspelers, want de ploeg lijkt al jaren steeds verder weg te zakken. Het verloor vorig jaar in de achtste finale vrij kansloos van Villarreal en wist in de competitie met een vierde plaats maar net Champions League voetbal veilig te stellen. De ploeg komt moeilijk tot scoren en heeft met Dusan Vlahovic maar één echte topper voorin. De verdediging lijkt echter wel redelijk goed in elkaar te zitten.

Wedden bij Toto

Inzetten op Paris Saint Germain – Juventus

Bij de bookmakers Nederland is PSG de grote favoriet op de overwinning. Bij Toto krijg je een quotering van 1.34 voor een overwinning van de thuisploeg. De bookmaker geeft Juventus weinig kans, want de quotering voor een overwinning van de Italianen is 8.10. Een gelijkspel is 5.50 waard.

PSG Juventus odds

De thuisploeg is ook vrijwel compleet voor deze wedstrijd en kan dus met alle toppers aan de aftrap verschijnen. Juventus is nog steeds zonder Federico Chiesa en Paul Pogba. De laatste is wel weer terug op de training, maar moet zijn terugkeer bij Juve nog bezegelen met zijn eerste speelminuten. Angel Di Maria, Adrien Rabiot en Wojciech Szczesny hebben allen met fysieke problemen te maken gehad, maar lijken op tijd terug voor deze belangrijke Champions League wedstrijd.

Juventus scoort dus lastig, maar heeft met Vlahovic wel een spits in vorm, want hij scoorde in vier competitiewedstrijden al vier keer. Als PSG wint in een wedstrijd waarin beide teams scoren, krijg je daar een quotering van 2.53 voor. Dus pak je beste bookmaker bonussen en wed op de Champions League.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Toto Nieuws