GP van Nederland, oranje gekleurd Zandvoort centrum spektakel Formule 1

Jeroen van Veen
2. september 2022

Een week na de gigantische demonstratie van macht van Max Verstappen in België, staat het Formule 1 circus deze week in de Zandvoortse duinen voor ruim 100.000 voornamelijk oranje gekleurde fans. Kan Verstappen dominantie in eigen land voortzetten? De Grand Prix van Nederland, hoofdrace zondag 4 september 15:00. Pak je BetCity odds boost en wed op Nederlands succes op het circuit van Zandvoort.

Dominantie Verstappen na zomerstop

Dat Max Verstappen de beste auto had, werd al heel snel duidelijk op het circuit van Spa-Francorchamps, maar dat hij vanaf een veertiende plaats zo makkelijk naar de overwinning zou racen hadden maar weinig mensen verwacht. De Red Bull van Verstappen had een nieuwe motor gekregen en omdat dat hij zijn toegestane veranderingen al verbruikt had, moest hij bijna achteraan de grid starten.

De Nederlander liet er geen twijfel over bestaan wie de beste was en racete in enkele rondes naar een podiumplaats. Daar bleef het zeker niet bij en nog voor de helft van de race stond hij al stevig op de eerste plek, voor Carlos Sainz. Vanaf dat moment reed hij onbedreigd naar de zege. Het circuit in Nederland zou de Ferrari iets beter moeten liggen dan de Red Bull, maar het verschil was vorige week zo ontzettend groot dat vrijwel niemand verwacht dat Verstappen in eigen land de overwinning laat liggen.

Wedden bij BetCity

Kan Ferrari Verstappen bedreigen? Wedden op de Formule 1

Bij BetCity is de quotering voor een overwinning van Verstappen met 1.55 lager dan in alle GP’s tot nog toe. Achter Verstappen volgt Leclerc die nu met 98 punten achterstand de hoop op een kampioenschap wel opgegeven heeft. Met een quotering van 4.5o is de Monegask de enige die nog een enigszins serieuze kans toegedicht wordt om de dominantie van Verstappen te bedreigen.

Carlos Sainz krijgt van BetCity een quotering van 11.00 en Verstappen’s teamgenoot Sergio Perez en Lewis Hamilton volgen daarna met een quotering van 15.00. Perez is opgeklommen naar de tweede plaats in de strijd om de wereldtitel, maar ook de Mexicaan staat zover achter dat Verstappen bedreigen een kansloze opdracht lijkt.

GP Nederland odds

Voor nieuwe klanten bij BetCity is er nog wel een mooie bonus, want je kunt liefst 50 keer je inzet terugkrijgen bij een overwinning van Max Verstappen op Zandvoort. Ga dus voor je BetCity bonus code en maak gebruik van deze unieke promotie.

Als het gaat om het racen is Max Verstappen de grote favoriet, ook deels omdat de betrouwbaarheid van de auto en het team rondom de coureur echt mijlenver voor liggen op de Ferrari’s. In de enkele ronde is de Ferrari echter wel heel snel en dus heeft Verstappen mogelijk wel geduchte concurrentie voor pole position. De Nederlander krijgt echter ook voor de pole een lage quotering van 1.65, tegen 3.50 voor Leclerc en 7.00 voor zowel Sainz als Perez.

De Mercedessen van Lewis Hamilton en George Russell hadden in België een GP om snel te vergeten. De auto’s kwamen er het hele weekend niet aan te pas en Hamilton moest de GP al snel verlaten nadat hij door zijn fout in botsing kwam met Fernando Alonso. Ook in Zandvoort zijn de verwachtingen weer laag met 21.00 voor een pole position en respectievelijk 2.60 en 3.00 voor een top 3 klassering in de race en dus zijn de vooruitzichten voor een Nederlands feestje erg goed. Grijp je bookmaker bonus Nederland en zet in!

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.