Polen vs Nederland, voorspelling, odds en tip

Jeroen van Veen
21. september 2022

In de vijfde ronde van de Nations League neemt Nederland het in Warschau op tegen Polen. Eerder dit jaar eindigde deze ontmoeting in Rotterdam in 2-2, maar was het Nederlands Elftal de veel betere ploeg. Kan Oranje deze keer wel de winst pakken en koploper blijven in de groep? Polen – Nederland in de Nations League, 22 september 2022 om 20:45. Pak je Toto bonus en wed op Oranje.

Dit is de laatste samenkomst van het Nederlands Elftal op weg naar het WK en dus zijn er een aantal spelers die vechten voor hun laatste kans voor Qatar. De vaste basis kent op dit moment weinig echte twijfelgevallen, maar de grootste onduidelijkheid hangt rondom de keeperspositie. Justin Bijlow leek eerste keus te worden, maar door het vele blessureleed staat hij er niet zo goed meer op bij bondscoach Louis van Gaal en werd hij voor deze interlands niet eens geselecteerd. Jasper Cillessen, inmiddels actief bij NEC, lijkt daarom de favoriet voor de positie onder de lat, maar hij krijgt concurrentie van Mark Flekken, Remko Pasveer en Andries Noppert, die laatste twee debutanten bij de selectie van Oranje.

In de verdediging is Virgil van Dijk weer terug in het elftal. De aanvoerder miste na een lang en zwaar seizoen met Liverpool de laatste paar wedstrijden voor Nederland, maar is de absolute leider van dit elftal. Het is nog even de vraag wie van Jurrien Timber, Nathan Aké en Stefan de Vrij naast hem staan, maar het lijkt dat zowel de Vrij als Matthijs de Ligt even een pas op de plaats moeten maken. Bij Polen is het belangrijkste verschil met vorige keer dat superspits Robert Lewandowski weer terug is in het elftal. De spits van Barcelona werd vorige keer gespaard, maar is nu zoals gewoonlijk de aanvoerder van het Poolse nationale team. Matty Cash, vorige keer doeltreffend tegen Nederland, is er vanwege een blessure niet bij.

Gokken op Polen vs Nederland bij Toto

Het WK komt steeds dichter bij voor het Nederlands elftal en dus kun je ook al kijken voor WK 2022 odds Nederland, maar voor deze wedstrijd staat er nog wat minder op het spel. De bookmakers Nederland zien Oranje evengoed als de favoriet voor de overwinning in deze wedstrijd. Voor een overwinning van Nederland krijg je bij Toto een quotering van 2.05, tegen een quotering van 3.50 voor een overwinning van Polen. Een gelijkspel is bij de bookmaker een quotering van 3.65 waard.

Polen Nederland odds

Toto heeft ook nog een aantal interessante maar ook grappige Players Specials. Als één van de beste spitsen ter wereld is Lewandowski uiteraard altijd een kanshebber voor een doelpunt, in dit geval met een quotering van 2.25. Als dat met zijn favoriete rechtervoet is, wordt dat al 3.00. Als mister 1-0 Davy Klaassen met zijn rechtervoet scoort, is daar een quotering van 5.00 voor. Klaassen is bij Ajax zijn basisplaats kwijt, maar met zijn neusje voor doelpunten is hij net wat van Gaal nodig heeft in zijn relatief verdedigende opstelling. Toch zou een kopdoelpunt van Klaassen interessanter zijn voor een weddenschap, want daar heeft hij helemaal vaak succes mee.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Toto Nieuws