België vs Wales, voorbeschouwing, odds en tip

Jeroen van Veen
21. september 2022

In groep 4 van de Nations League neemt België het in eigen huis op tegen Wales. In de groep met ook Nederland en Polen hebben de Rode Duivels een overwinning nodig om nog kans te maken op de groepswinst en een finaleplaats. Kan België hier de overwinning pakken? België vs Wales in de Nations League, 22 september 2022 om 20:45. Pak nu je Circus welkomstbonus en zet in op deze wedstrijd.

België werkt eigenlijk zonder verrassingen naar deze wedstrijd toe. Alle grote namen zijn er gewoon bij, maar er is wel één belangrijk twijfelgeval. Romelu Lukaku miste de laatste wedstrijden van Inter vanwege een blessure en is nog niet 100% fit. Bondscoach Roberto Martinez riep de centrumspits toch op, maar gaf ook aan voorzichtig te zijn met zijn sterspeler.

Thibaut Courtois, Kevin de Bruyne en Eden Hazard zijn de blikvangers bij België en zullen ongetwijfeld allen aan de aftrap staan. Ook Toby Alderweireld en Jan Vertonghen zijn er nog steeds bij. De verdedigers spelen inmiddels weer in eigen land bij respectievelijk Antwerp en Anderlecht en hoeven daarom niet te reizen om bij deze wedstrijd te zijn. Ook Jason Denayer is er gewoon bij, al heeft de verdediger momenteel geen club. Een verrassing is het 18-jarige verdedigende talent Zeno Debast, de kans is klein dat hij op weg naar het WK een belangrijke rol gaat spelen, maar Alderweireld en Vertonghen staan aan het einde van hun carrière en de opvolging lijkt een lastig verhaal te worden.

Bij Wales draait alles zoals gewoonlijk om Gareth Bale, de aanvaller vertrok voor speeltijd naar Los Angeles FC, maar is daar geen vaste kracht. Hij speelt vrijwel elke wedstrijd een half uur, maar laat zijn uitzonderlijke kwaliteiten weinig zien. Die reserveert hij meestal voor het nationale elftal, alhoewel deze wedstrijd waarschijnlijk niet belangrijk genoeg is om echt tot het gaatje te gaan. Zijn kompaan Aaron Ramsey is vanwege een blessure niet van de partij.

Inzetten op België vs Wales bij Circus

Hoewel Wales soms echt heel onvoorspelbaar is, is België de torenhoge favoriet om deze wedstrijd winnend af te sluiten. De Bruyne is bij City in topvorm, Hazard speelt ook weer vaker bij Real Madrid en met vrijwel alle sterren van de afgelopen tien jaar in de selectie ziet die er sterk uit. Een overwinning voor België is met een quotering van 1.39 maar weinig waard, maar lijkt toch een stuk interessanter dan de quotering van 8.75 voor een overwinning voor Wales.

Het WK komt met rasse schreden dichter bij en beide ploegen zullen daar ook aanwezig zijn. Kijk hier voor wedden WK voetbal, want ook dat begint nu al. Bij de Bookmakers Nederland vind je al direct de beste quoteringen om op het WK in Qatar in te zetten.

Je kunt bij Circus ook weddenschappen voor de Nations League in het algemeen inzetten. Zo heeft de bookmaker een weddenschap met verhoogde quotering dat als in alle 10 de Nations League wedstrijden van donderdag meer dan 2.5 doelpunten gescoord worden, is daar een verhoogde quotering van 15.00 voor. Kijk bij de bookmaker voor meer interessante weddenschappen.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.