PSV vs AS Monaco, kan PSV doorstoten naar laatste voorronde CL?

Jeroen van Veen
8. augustus 2022

Na de 1-1 in Monaco heeft PSV nog alle kans om zich voor de Champions League te plaatsen, maar dan moet het in eerste instantie nog wel thuis met AS Monaco afrekenen. Plaatsen de Eindhovenaren zich via de Monegasken voor de play-offs van de Champions League? PSV vs AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League, dinsdag 9 augustus om 20:30. Pak je BetCity bonus code en wed op de voorronde Champions League.

Hoopvolle seizoenstart PSV

Het PSV van trainer Ruud van Nistelrooij is het seizoen prima begonnen. Het won in de wedstrijd voor de Johan Cruijff Schaal met bij vlagen overtuigend spel al van Ajax en ook in de heenwedstrijd tegen AS Monaco speelde PSV over het algemeen erg sterk. In de eerste Eredivisiewedstrijd werd FC Emmen met groot gemak aan de kant geschoven.

Daardoor kon van Nistelrooij flink wat spelers rust geven in de aanloop naar deze belangrijke wedstrijd in de voorronde van het miljardenbal. Mocht PSV doorgaan dan strijd het tegen de winnaar van Union Sint-Gillis en Rangers FC voor een plek in de groepsfase van de Champions League.

De verwachting is dat PSV met dezelfde elf start als in de uitwedstrijd tegen AS Monaco, met aanvoerder Luuk de Jong die geschaduwd wordt door Cody Gakpo en Ismael Saibari, alhoewel die laatste ook vervangen zou kunnen worden door Johan Bakayoko. Ibrahim Sangaré, die zojuist heeft bijgetekend, kreeg tegen Emmen rust en zal daarom helemaal fit aan deze wedstrijd beginnen.

Ook AS Monaco zal grotendeels fit zijn, want de ploeg liet in het weekend het grootste gedeelte van zijn vaste ploeg buiten de basiself. In de eerste wedstrijd was PSV een uur lang de beste ploeg en het nam ook een verdiende voorsprong. Richting het einde van de wedstrijd in het hete Monaco kwam de thuisploeg beter in het spel en leek de energie bij PSV een beetje op. Toen maakte Monaco de gelijkmaker, maar over het algemeen zag PSV er beter uit. Kunnen ze het dan in eigen huis afmaken?

Wedden bij BetCity

Bookmakers PSV – AS Monaco

Bij BetCity pakken ze groots uit voor deze wedstrijd met een flinke BetCity odds boost, want als nieuwe speler kun je bij een overwinning van PSV liefst 40 keer je inzet terugkrijgen! Als je al een tijdje bij BetCity wedt, kun je natuurlijk ook op deze wedstrijd inzetten, maar dan krijg je de normale quoteringen en ook die zijn interessant.PSV - AS Monaco odds

PSV is de favoriet voor het behalen van de volgende ronde bij de betting sites Nederland, want voor plaatsing van de Eindhovenaren is een quotering van 1.65 beschikbaar, tegen een quotering van 2.10 voor kwalificatie van Monaco. Of dat al in de 90 minuten gebeurt, is de vraag, want tegenover een quotering van 2.30 voor een Eindhovense overwinning binnen 90 minuten, staat 3.60 voor een gelijkspel en dat zou dus een verlenging opleveren. Voor een eventuele verlenging komen er dan weer nieuwe quoteringen, dus wil je live wedden op deze wedstrijd, hou dan vooral de website van BetCity in de gaten voor de meest recente quoteringen die tijdens de wedstrijd constant worden bijgewerkt.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.