PSV vs Leicester City, Gaat PSV langs Engelsen?

Jeroen van Veen
13. april 2022

De eerste wedstrijd in Leicester eindigde nog in 0-0, kan PSV het in eigen huis afmaken en zich voor het eerst sinds 2005 weer voor de halve finale van een Europees toernooi plaatsen? PSV – Leicester City in de Conference League, 14 april 2022 om 18:45.
Vorige week was het in Leicester een wat saaie bedoening. PSV, dat normaal gesproken goed is voor aanvallend voetbal, waarbij de verdediging nogal wat te wensen over laat, speelde ditmaal geen kamikazevoetbal. De ploeg stond goed gegroepeerd en dacht zelfs een penalty te moeten krijgen. Het vergrijp leek niet al te zwaar en zonder VAR werd er ook niet opnieuw naar gekeken, maar het zal PSV perspectief hebben gegeven op een goed resultaat in de return.

PSV met vaste spelersgroep tegen Leicester

PSV is voor het grootste deel compleet voor deze wedstrijd. De Eindhovenaren moeten het nog zonder Philipp Mwene en Armando Obispo doen, maar de twee zijn in principe geen basisspelers op het moment. De terugkeer van Andre Ramalho na een langdurige blessure lijkt PSV goed te hebben gedaan. De Braziliaan is na vier maanden blessureleed weer terug in het team en met hem op het veld kreeg PSV in tweeënhalve wedstrijd nog geen doelpunt tegen.

Voor Joel Drommel lijkt het seizoen bij PSV als een nachtkaars uit te gaan. De keeper werd na meerdere fouten tegen FC Twente eindelijk geslachtofferd en vervanger Yvon Mvogo doet het voorlopig nog goed. Bij Leicester ontbreken er wel twee belangrijke spelers. Net als in de eerste wedstrijd is Jamie Vardy er opnieuw niet bij en ook Wilfred Ndidi is nog niet terug. Naast Vardy en Ndidi lijken alle vaste basisspelers van Leicester City gewoon beschikbaar voor deze wedstrijd.

Wedden bij BetCity

Gokken op PSV – Leicester City

In Engeland lijkt Leicester uitgeschakeld voor het behalen van Europees voetbal en dus is de snelste weg naar Europa voor de Engelsen via de Conference League, dus zal de motivatie optimaal zijn. Voor een overwinning van de bezoekers krijg je een quotering van 3.80 en een overwinning van PSV levert je 1.98 op. Claim dus nu je BetCity welkomstbonus en wedt op deze wedstrijd.

BetCity heeft ook verhoogde quoteringen in petto met zogenaamde Speel Slimmer weddenschappen. Zo krijg je een quotering van 9.00 als aanvallers Cody Gakpo, Eran Zahavi en Noni Madueke gezamenlijk minimaal drie doelpunten scoren. Als Gakpo scoort én een assist op zijn naam krijgt in deze wedstrijd krijg je daar een quotering van 10.00 voor. Kijk nu hier voor je gratis weddenschap op PSV vs Leicester CityPSV vs Leicester City odds

Later op de avond neemt Feyenoord het in Tsjechië ook op tegen Slavia Praag en je krijgt een quotering van 3.50 als zowel Feyenoord als PSV zich voor de halve finale van de Conference League plaatst. Denk je dat er op donderdagavond veel doelpunten gaan vallen in de wedstrijden met de Nederlandse clubs, krijg je liefst 18.00 als PSV en Feyenoord winnen en alle vier de teams tot scoren komen. Betaal je je weddenschap het liefst met iDEAL, kijk dan bij bet sites iDEAL hoe je dat het best kunt doen.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.