Rangers FC vs PSV, laatste voorronde Champions League

Jeroen van Veen
16. augustus 2022

Dit is een onderonsje tussen twee Nederlandse trainers in één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar voor beide ploegen, de vierde en laatste voorronde van de Champions League. Wie haalt de groepsfase van het miljardenbal? Rangers FC – PSV in de Champions League, 16 augustus om 21:00. Pak je BetCity bonus en wed!

Gio van Bronckhorst vs Ruud van Nistelrooij

Deze wedstrijd gaat dus tussen twee voormalige teamgenoten die bijna tien jaar samenspeelde bij het Nederlands Elftal. Giovanni van Bronckhorst staat aan het roer bij Rangers, waarmee hij vorig jaar nog de finale van de Europa League haalde en Ruud van Nistelrooij begint net aan zijn eerste grote klus, als trainer van PSV.

Van Bronckhorst is als trainer dus al een stuk meer ervaren, maar de start van van Nistelrooij is uitmuntend geweest. De Champions League voorronde tegen AS Monaco was moeizaam, maar werd toch nog gewonnen. In de Johan Cruijff Schaal werd Ajax gedecideerd aan de kant geschoven en met twee makkelijke overwinningen is de competitiestart ook nog perfect. Het team heeft met Luuk de Jong een grote dosis ervaring binnengehaald en met Cody Gakpo en onder andere Joey Veerman heeft het een Nederlandse basis die goed in orde lijkt.

Gakpo wil wel graag een stap maken, maar voorlopig is de vleugelspeler van het Nederlands Elftal nog gewoon in Eindhoven te bewonderen. Rangers heeft wel een paar jasjes uitgedaan na de succesvolle Europa League campagne van vorig jaar. Het verloor het grootste deel van de basiself en is nog erg zoekende zo aan het begin van het seizoen. Tegen Union Sint-Gillis moesten ze een 2-0 nederlaag in eigen huis goedmaken en dat lukte net.

Daar ligt waarschijnlijk ook de kracht van Rangers, die voor een fantastisch publiek in eigen huis eigenlijk een resultaat nodig hebben om een goede kans op de Champions League groepsfase te houden, maar tegen dit PSV zal dat niet makkelijk worden.

Wedden bij BetCity

Inzetten op Rangers FC vs PSV

Er is een prachtige BetCity odd boost voor nieuwe spelers beschikbaar bij de bookmaker, zo krijg je namelijk liefst 50 keer je inzet terug bij een overwinning van PSV. De bookmakers Nederland zijn sowieso positief over de kansen van PSV om de Champions League te halen en dat zie je terug in de odds. BetCity geeft een quotering van 1.52 voor kwalificatie van PSV voor de groepsfase en 2.50 voor Rangers FC om het tweeluik te winnen.

De kans is echter wel dat PSV het vooral in eigen huis zal moeten doen, want voor een overwinning van de Eindhovenaren in Schotland is een quotering van 2.75, tegen 2.63 voor de Schotten. Rangers FC - PSV odds

PSV heeft op het moment een sterke aanval en scoort voorlopig nog aan de lopende band, dus daar lijkt de nadruk te liggen bij de bezoekers. Bij Rangers is dat niet zo. De ploeg verloor vele spelers (onder andere centrale verdediger Calvin Bassey aan Ajax), maar met Conor Goldson en James Tavernier behield het twee van zijn belangrijkste verdedigers en daardoor lijkt die linie er bij de Schotten beter uitgekomen te zijn.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.