Real Madrid vs RB Leipzig, voorspelling, odds en tips

Jeroen van Veen
13. september 2022

Real Madrid borduurt vrolijk voort op de goede vorm van het eind van afgelopen seizoen. Het won sinds de zomerstop nog alle wedstrijden die ze speelden en is daarom ook tegen de Duitsers de duidelijke favoriet op de overwinning. Real – Madrid – RB Leipzig in de Champions League, 14 september 2022 om 21:00. Pak je BetCity bonus en zet in op de Champions League.

De bookmaker pakt ook echt uit met deze wedstrijd met een odds boost voor nieuwe spelers. Je kunt als nieuwe speler namelijk 50 keer je inzet terug krijgen bij een overwinning van Real Madrid en gezien de huidige vorm van beide ploegen dit seizoen lijkt dat bijna een zekerheidje.

RB Leipzig is dit jaar namelijk ongelooflijk slecht begonnen. De ploeg staat in de middenmoot in de Bundesliga en verloor de eerste Champions League wedstrijd thuis met grote cijfers van Shakhtar Donetsk. Het kostte trainer Domenico Tedesco zijn baan. De club stelde Marco Rose aan als vervanger en in de eerste wedstrijd lijkt dat meteen zijn vruchten af te werpen, want hij versloeg zijn oude ploeg Borussia Dortmund met 3-0.

Het zal ongetwijfeld niet betekenen dat het lek direct boven is in Leipzig, maar het is wel een teken van leven in een lastig seizoen. De ploeg is in Madrid nog steeds zonder Dani Olmo en Lukas Klosterman en ook Konrad Laimer meldde zich na de wedstrijd tegen Dortmund in de ziekenboeg, maar verder reist de ploeg met een sterke selectie af naar Spanje.

Bij Real Madrid is het belangrijkste gemis dat van Karim Benzema. De centrumspits is de aanvoerder van dit Real Madrid en een van de belangrijkste spelers van deze ploeg, maar hij raakte vorige week tegen Celtic geblesseerd en moet deze wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Net als vorige week lijkt hij vervangen te worden door Eden Hazard. In tegenstelling tot de afgelopen jaren heeft Real geen extra centrumspitsen in de selectie en dus zal Hazard, of mogelijk Rodrygo als een soort valse negen aan de aftrap verschijnen.

Wedden bij BetCity

Wedden op Real Madrid vs RB Leipzig bij BetCity

Als je al speler van BetCity bent krijg je helaas niet de odds boost van 50 keer je inzet, maar je kunt natuurlijk evengoed een weddenschap op deze wedstrijd plaatsen bij de beste bookmakers Nederland. Voor een overwinning van het stabiele Real Madrid krijg je een quotering van 1.55, tegen 5.50 voor een overwinning van de bezoekers. Dat de thuisploeg de favoriet is is dus duidelijk.

Real Madrid Leipzig odds

Het gemis van Benzema kan schelen in het aantal doelpunten, maar als Real Madrid zo favoriet is, kan het ook zonder Benzema aan de lopende band scoren, zo maakten ze er drie tegen Celtic en vier tegen Real Mallorca afgelopen weekend. Voor meer dan 3.5 gescoorde doelpunten krijg je bij BetCity een quotering van 2.12. Denk je dat het gemis van Benzema wel degelijk een effect heeft op het scorend vermogen van de ploeg, dan krijg je 1.72 voor minder dan 3.5 doelpunten en 2.85 voor minder dan 2.5 doelpunten, dus pak je sports betting bonus en wed op deze wedstrijd.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.