Sterk Feyenoord op bezoek bij Atletico in Champions League

Stefan Zande
2. oktober 2023

#ad Feyenoord vervolgt zijn Champions League-avontuur in Spanje op bezoek bij Atlético Madrid. Het zal een pittige wedstrijd worden, want hoe slecht de ploeg van Diego Simeone ook speelt, niemand wint makkelijk van die vechtmachine. De aftrap is op woensdagavond om 18:45 uur, dus zorg ervoor dat je vroeg eet of je bord op schoot neemt.

Cashen met promotie bij Feyenoord – Atlético Madrid

Dit is een uitstekende gelegenheid om gebruik te maken van de Bet365 welkomstbonus en wat extra geld te verdienen. Met deze speciale aanbieding kun je een gratis weddenschapsbonus krijgen ter waarde van maximaal €50. Om hiervan te profiteren, volg je eenvoudig deze stappen:

1. Maak een account aan met een gebruikersnaam en wachtwoord.
2. Stort een bedrag tussen de 5 en 10 euro op je account.
3. Claim je gratis weddenschap.
4. Plaats een weddenschap met een maximale inzet van 10 euro.
5. Ontvang automatisch je winst.

Grijp deze kans, maar zorg ervoor dat je de voorwaarden grondig doorneemt voordat je meedoet. Het is van essentieel belang dat je minstens 24 jaar oud bent en dat je de bonus binnen 30 dagen na het aanmaken van je account claimt. Let op: de weddenschap moet een minimale quotering van 1.20 bij bookmakers Nederland hebben om in aanmerking te komen voor de bet365 super boost.

Atlético zwaarste test voor Feyenoord tot nu toe

Feyenoord is duidelijk de underdog voor de wedstrijd van woensdag. Onthoud dat voor de welkomstbonus sportweddenschappen. De Rotterdammers doen het weliswaar prima in de competitie – vorige week wonnen ze van Ajax en Go Ahead Eagles – maar tegenstanders van formaat (en in vorm) hebben ze nog niet gehad. De eerste Champions League-wedstrijd was namelijk tegen het Schotse Celtic (2-0 winst). De ploeg van Arne Slot staat momenteel vierde in de Eredivisie, vier punten achter koploper PSV en vlak achter FC Twente en AZ.

Odds Atletico madrid - Feyenoord in de Champions League

Atlético begon de Champions League-campagne met een 1-1 gelijkspel tegen het Italiaanse Lazio. In de competitie loopt het redelijk, want na 8 speelrondes in La Liga staat het vierde (met een wedstrijd minder gespeeld). Een paar weken geleden wonnen Griezmann en co nog van Real Madrid. Memphis Depay komt niet in actie, hij liep onlangs een hamstringblessure op.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!