Voorbeschouwing PSV – Sevilla: Eindhovenaren gaan voor eerherstel

Stefan Zande
30. september 2023

PSV neemt het op dinsdagavond om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De Eindhovenaren zullen gebrand zijn op een goed resultaat na de afstraffing tegen Arsenal. Daar werd het 4-0 voor de Londenaren en PSV had niks in te brengen. Sevilla lijkt meer van hetzelfde niveau als de ploeg van Peter Bosz.

Cashen met bonus bij Livescorebet

Op dit moment is er een aantrekkelijke LiveScore Bet welkomstbonus voor het online casino. Als je binnen 7 dagen na registratie € 5 of meer inzet op slots, krijg je 175 gratis spins voor Sweet Bonanza! Elke spin heeft een waarde van € 0,20, wat neerkomt op een bonus van € 35. Dit komt neer op een indrukwekkend welkomstbonuspercentage van maar liefst 700%!

Deze bonus is beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder die in Nederland wonen. Binnen 24 uur na je kwalificerende inzet ontvang je een pop-upmelding waarin staat dat je gratis spins klaarstaan, en je moet deze dan accepteren. Vervolgens heb je 3 dagen de tijd om de gratis spins te gebruiken.

Favoriet bij PSV – Sevilla in belangrijke wedstrijd

Hoewel PSV een pak slaag kreeg tegen Sevilla, gaat het in de Eredivisie uitmuntend. De Eindhovenaren draaien soepel bovenin mee en winnen zo goed als alles zonder veel moeite. De Eindhovenaren zijn dan ook favoriet bij de bookies. Voor winst van PSV krijg je 1.92x je inzet terug, voor winst van Atlético 3.80 keer.

LiveScore Bet live wedden

Sevilla is vermoedelijk erg moe na een pittige confrontatie met het grote FC Barcelona. Onthoud dat als je profiteert van de bookmaker bonus. In de competitie klimt de ploeg gestaag op de ranglijst en ze mogen denken aan het linkerrijtje na een slechte start. De bekende namen bij Sevilla zijn Nemanja Gudelj, Ivan Rakitic en Sergio Ramos. De Spanjaard keerde na meer dan een decennia terug bij de ploeg waar het voor hem allemaal begon. Aan ervaring dus geen bij de ploeg, goed om te onthouden als je een gokje waagt bij de voetbal gokken sites.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!