RB Leipzig – Bayern München: topper tussen Simons en De Ligt

Stefan Zande
25. september 2023

#ad De Duitse Bundesliga is vooralsnog een nek-aan-nekrace met maar liefst vijf ploegen binnen één punt van elkaar. RB Leipzig (12 punten) en Bayern München 13 punten) zijn er daar twee van en die nemen het op zaterdag 30 september tegen elkaar op om 18:30 uur.

Profiteren van RB Leipzig – Bayern München: winnen en cashen

Dit is een uitstekende mogelijkheid om extra geld te verdienen met de Bet365 bonus. Met deze speciale aanbieding maak je kans op een gratis weddenschap van maximaal €50. Volg gewoon deze stappen om er optimaal van te profiteren en wat extra geld bij te verdienen:

1. Maak een account aan met een gebruikersnaam en wachtwoord.
2. Stort tussen de 5 en 10 euro op je account.
3. Vraag je free bet aan.
4. Plaats een weddenschap met een maximale inzet van 10 euro.
5. Ontvang automatisch je winst.

Grijp deze kans, maar vergeet niet om de voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat je meedoet. Het is van groot belang dat je minimaal 24 jaar oud bent en de bonus binnen 30 dagen na het aanmaken van je account claimt. Houd er rekening mee dat de weddenschap een minimale quotering van 1.20 bij bet sites Nederland moet hebben om in aanmerking te komen voor de gratis weddenschap.Quoteringen Leizpig - Bayern

RB Leipzig – Bayern München: Xavi Simons dendert door in de Bundesliga

Xavi Simons gaf vorig seizoen de Eredivisie kleur en tijdens de zomer was er lang onduidelijkheid over zijn toekomst: nog een jaar Eredivisie, terug naar PSG of een nieuw avontuur? Het werd een mix van de laatste twee. PSG verhuurde hem namelijk meteen aan RB Leipzig, een topploeg uit de Bundesliga. Daar gaat de jonge Nederlander vrolijk door met wat hij zo goed kan: assists geven en doelpunten maken. Na vijf duels in de competitie staat hij op drie doelpunten en vijf assists.

Matthijs de Ligt kent bij tegenstander Bayern een moeilijker seizoen. Hoewel hij vorige week nog scoorde, moet hij het voornamelijk doen met een plek op de bank bij Der Rekordmeister. Hij kampt op dit moment ook met knieklachten, dus lijkt sowieso niet fit genoeg voor een basisplek.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws