Ajax – FC Volendam in tijden van crisis in Amsterdam

Stefan Zande
25. september 2023

#ad Ajax heeft amper tijd om de laatste tik te verwerken tegen Feyenoord, want op woensdag staat FC Volendam voor de ingang van de Johan Cruijff Arena. Dat is een inhaalwedstrijd, aangezien de Amsterdammers vrijaf kregen aan de vooravond van het play-off-duel tegen Ludogorets.

Winnen met inzetten op Ajax – FC Volendam

Hier is een geweldige gelegenheid om wat extra geld te verdienen met de Bet365 welkomstbonus. Met deze speciale deal maak je kans op een gratis betbonus ter waarde van maximaal €50. Volg simpelweg deze stappen om optimaal te profiteren en wat extra geld te verdienen.

• Registreer een account met een gebruikersnaam en wachtwoord.
• Doe een storting van tussen de 5 en 10 euro op je account.
• Claim je gratis weddenschap.
• Plaats een weddenschap met een maximale inzet van 10 euro.
• Ontvang automatisch je winst.

Grijp deze kans, maar vergeet niet om de voorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat je meedoet. Het is essentieel om minimaal 24 jaar oud te zijn en de bonus binnen 30 dagen na het aanmaken van je account te claimen. Houd er rekening mee dat de weddenschap een minimale quotering van 1.20 bij sportsbook Nederland moet hebben om in aanmerking te komen voor de gratis weddenschap.

Quoteringen Ajax historisch hoog tegen FC Volendam

Ajax verkeert in een crisis na een desastreus begin van de competitie. Technisch directeur Sven Mislintat gaf meer dan 100 miljoen euro uit, maar Ajax staat momenteel 14e in de Eredivisie. In de voetbalwereld krijgt men geen tijd, dus is Mislintat ontslagen door de Amsterdammers. Maurice Steijn, sinds dit seizoen coach van de recordkampioen, zit nog wel op zijn plek.

Welkomstbonus bet365

Het zijn dus moeilijk weken voor Ajax, maar daar kun jij van profiteren bij de bookmakers Eredivisie. Normaal zou je maar een paar cent krijgen voor winst van Ajax, maar die quotering ligt nu duidelijk hoger. Volendam heeft het echter ook moeilijk, want de club ui het vissersdorp staat op een 17e plek met slechts één punt uit 5 wedstrijden.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws