PSV treft grote Arsenal tijdens aftrap Champions League

Stefan Zande
17. september 2023

#ad PSV begint het Champions League-seizoen met de moeilijkste tegenstander uit groep B: Arsenal. In de andere wedstrijd vechten RC Lens en Sevilla het met elkaar uit. In Londen gaat de bal op woensdag om 21:00 uur rollen in het Emirates Stadium.

Welkomstbonus bet365

Cashen met gokken op kraker Arsenal – PSV

Profiteer van een kans om extra geld in je zak te steken via de Bet365 bonus. Met deze speciale promotie maak je kans op een gratis weddenschap ter waarde van maximaal €50. Volg gewoon de onderstaande stappen om het meeste uit deze bonus te halen:

Registreer een account met een gebruikersnaam en wachtwoord, en zorg ervoor dat je minimaal 24 jaar oud bent. Vervolgens stort je een bedrag tussen de 5 en 10 euro op je account. Nu kun je de gratis weddenschap claimen. Plaats een weddenschap met een maximale inzet van 10 euro en zorg ervoor dat de weddenschap een minimale quotering van 1.20 heeft op betting sites Nederland. Als je weddenschap slaagt, ontvang je automatisch je winst.

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbijgaan, maar neem de tijd om de voorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat je deelneemt. Het is bijvoorbeeld van groot belang dat je je de bonus binnen 30 dagen na het registreren van je account aanvraagt.

Arsenal – PSV: kunnen de Eindhovenaren stunten?

Een kleine voorbeschouwing om je op de hoogte te brengen van de stand van zaken bij beide clubs. Zo is PSV volgens de bookmakers Eredivisie de grote favoriet om dit seizoen kampioen te worden. De Eindhovenaren hebben goede aankopen gedaan en lijken op elke positie dubbel bezet. Afgelopen weekend werd NEC met 4-0 aan de kant gezet tijdens de rentree van Hirving Lozano, die op de bank plaatsnam nadat hij overkwam van kampioen Napoli. De Eindhovenaren wonnen dit seizoen alles in de Eredivisie.

Het enige gevaar is een eventuele blessure van Noa Lang, want hij ging na een uur spelen met lichte klachten naar de kant. De sterspeler kon zelf ook nog geen uitsluitsel geven over of hij fit genoeg is.

Arsenal kan jou ook aan extra cash helpen met de sportweddenschappen bonus, want de Londenaren zijn net als vorig seizoen erg sterk. Bijna alle wedstrijden gingen tot nu toe gewonnen en de Gunners zijn na jaren afwezigheid eindelijk terug op het hoogste Europese niveau, dus de sfeer zal er erg goed zijn.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws