Inzetten op Feyenoord – Celtic in de Champions League

Stefan Zande
17. september 2023

#ad Het Champions League-avontuur begint deze week voor Feyenoord tegen het Schotse Celtic. De Rotterdammers trappen om 21:00 uur in De Kuip af in de strijd om overwintering op het hoogste Europese niveau. Ze beginnen met vertrouwen aan het duel na een ruime zege dit weekend.

Win met wedden op Feyenoord – Celtic: profiteer van de bonus

We hebben een mooie kans gevonden om wat extra geld te verdienen dankzij de Bet365 welkomstbonus. Met deze speciale deal maak je kans op een gratis weddenschap ter waarde van maximaal €50. Volg eenvoudig deze stappen om het meeste uit de bonus te halen en je portemonnee te spekken:

• Registreer je met een gebruikersnaam en wachtwoord.
• Stort een bedrag tussen de 5 en 10 euro op je account.
• Claim je gratis weddenschap.
• Plaats een weddenschap met een maximale inzet van 10 euro.
• Ontvang automatisch je winst.

Mis deze kans niet, maar zorg ervoor dat je de voorwaarden grondig doorneemt voordat je meedoet. Je moet minimaal 24 jaar oud te zijn en de bonus binnen 30 dagen na het aanmaken van je account claimen. Houd er rekening mee dat de weddenschap een minimale quotering van 1.20 op bet sites Nederland moet hebben om in aanmerking te komen voor de gratis weddenschap.

Welkomstbonus bet365

Voorbeschouwing Feyenoord – Celtic: Wie is de favoriet?

Om te profiteren van de bookmaker bonus is het handig om de nodige kennis op te doen. Daarom laten we je even zien hoe beide ploegen de afgelopen weken voor de dag kwamen. Feyenoord begon stroef aan het seizoen met een nederlaag in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en twee gelijke spelen in de competitie, maar sindsdien is het bezig aan de weg omhoog. Dit weekend werd er bijvoorbeeld met 6-1 gewonnen van Heerenveen.

Celtic staat er nog beter voor in de eigen competitie. Het is na vijf wedstrijden koploper in Schotland en ziet aartsrivaal pas volgen op plek 4. Celtic won dit weekend zonder veel problemen met 3-0 van Dundee. Op de bet sites Nederland is Feyenoord echter de overduidelijke favoriet.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws