Dallas Cowboys – Tampa Bay Buccaneers quoteringen NFL Wild  Card Play-offs

Bas Hosselman
12. januari 2023

De Play-offs in de NFL gaan beginnen en met de Tampa Bay Buccaneers tegen de Dallas Cowboys is het gelijk raak op maandagavond. Een heerlijke wedstrijd waar goede odds bij horen om op te wedden. We kijken bij welke bookmaker je de beste odds vindt en hebben ook een mooie bonus gevonden.

Hebben de Buccaneers een kans?

Twee keer eerder stonden deze teams in de play-offs en geen enkele keer wisten ze te winnen van de Cowboys. Nu hebben ze met Tom Brady natuurlijk een play-off expert in huis en is het altijd lastig om niet op Brady in de playoffs te gokken. Toch kunnen we er niet omheen dat de Cowboys veel te sterk waren met een gecombineerde score van 68-17 in de playoffs. Wel wisten de Bucs dit seizoen al een keer te winnen in week 19. Toen werd het namelijk 19-3. 

Kunnen de Buccaneers opnieuw verrassen? Op papier zijn de Cowboys de betere ploeg, maar de Bucs hebben Brady, oftewel de GOAT. Gaat hij, net zoals in voorgaande jaren het verschil maken? We zullen zo kijken wie van de Nederlandse bet sites de beste odds heeft en dan ontdek je ook gelijk of de Tampa Bay Buccaneers daadwerkelijk een kans hebben tegen de Dallas Cowboys.

Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys odds NFL Playoffs

Cowboys hebben wat recht te zetten

Hoewel beide ploegen nogal inconsistent waren dit seizoen, lijken de Cowboys zich inmiddels verbeterd te hebben. Toch zijn er wat offensieve problemen en staat er druk op de Cowboys. Hoewel ze dus al twee keer de Buccaneers verslagen hebben in de play-offs, ging het in het reguliere seizoen mis en verloren ze. Daarbij willen ze zich revancheren voor het verlies van vorig jaar in de playoffs van de 49ers.

WEDDEN BIJ BETCITY

De Cowboys hopen dat Dak Prescott zijn vorm terug kan krijgen aangezien veel van zijn passes de laatste tijd onderschept worden en hij tegen de Washington Commanders zelfs een touchdown veroorzaakte. De verdediging is niet in opperbeste staat en ze zullen zich toch echt moeten wapenen tegen de Bucs en dus met name Brady, zeker als het aankomt op het laatste kwart van de wedstrijd. Het wordt genieten op maandag en deze wedstrijd is de perfecte mogelijkheid om te beginnen met NFL wedden. Dat doe je bovendien met een mooie bonus die we even verderop zullen bespreken.

Weddenschappen betcity bet365 Toto
BetCity bonus bet365 bonus toto bonus
Tampa Bay Buccaneers wint 2.23 2.21 2.23
Dallas Cowboys wint 1.68 1.65 1.65
Tampa Bay Buccaneers -2,5 handicap 1.87 1.85 1.82
Dallas Cowboys +2,5 handicap 1.95 1.96 1.90
Meer dan 45,4 punten totaal 1.90 1.88 1.85

Quoteringen van 12-01-2023 – odds kunnen veranderen

PAK DE BETCITY BONUS

Betcity bonus voor nieuwe spelers

Betcity heeft zich in korte tijd bewezen als een van de beste bookmakers van Nederland en stelt ook bij deze NFL playoff weer niet teleur. Integendeel, ze hebben namelijk een mooie Betcity bonus voor je klaar staan in de vorm van een gratis weddenschap tot wel € 50,00.

Daarnaast zijn er regelmatig promoties bij de Amerikaanse sporten zoals de NFL en NHL en komen we vaak verhoogde quoteringen tegen bij deze bookmaker. Zoals je kunt zien in de tabel hierboven hebben ze ook nog eens de hoogste odds bij deze wedstrijd. Meld je daarom snel aan via een van de links op deze pagina en pak die free bet!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.