NFL Playoffs: Seattle Seahawks – San Francisco 49ers Quoteringen

Bas Hosselman
11. januari 2023

#Ad De Seattle Seahawks en de San Francisco 49ers spelen zaterdag tegen elkaar in het NFL Super Wild Card Weekend. We hebben de beste odds gevonden en bespreken ook gelijk een mooie bonus!

Seattle Seahawks met wat geluk door naar de play-offs

Om de play-offs te halen, hadden de Seahawks een overwinning en wat hulp nodig van de Lions nodig. Eerst versloegen de Seahawks de Rams met 19-16 in de verlenging maar dat was nog niet genoeg voor een plek in de play-offs. Een paar uur later wonnen de al uitgeschakelde Lions van de Packers en door die overwinning staan de Seattle Seahawks nu in de play-offs. Dat is een geweldig resultaat maar of ze gaan winnen van de San Francisco 49ers is nog maar de vraag. De vorige twee ontmoetingen met de 49ers gingen namelijk verloren.

De verrassende play off plek van de Seattle Seahawks maakt het wedden op super bowl in ieder geval enorm interessant. Daarbij geeft de kans om de super bowl finale te bereiken natuurlijk extra motivatie. Bij Bet365 staat er een interessante Bet Builder voor je klaar. Wedden op winst van de Seahawks, een touchdown van Metcalf en als de Seahawks als eerste tien punten in de wedstrijd behalen, pakken je nu 19.00 met de Bet Boost bij deze NFL playoff.

Wedden op de Seahawks - San Francisco 49ers

© Bet365 11-01-2022-quoteringen kunnen veranderen

San Francisco 49’ers al twee keer te sterk voor de Seahawks

De wildcard-match tussen de 49ers en Seahawks wordt de derde ontmoeting dit seizoen in de NFL West. San Francisco won beide wedstrijden en reist dus met vertrouwen af naar Seattle. Het werd eerst, 27-7 thuis in week 2 en 21-13 in Seattle in week 15. Dat zijn vrij overtuigende wedstrijden die de 49’ers hoop zullen geven voor een goed resultaat. Daarnaast verkeren de 49’ers dit seizoen in een geweldige vorm. Nadat ze het seizoen waren begonnen met een record van 3-4, behaalden de 49ers 10 opeenvolgende overwinningen op rij en gingen ze de play-offs in met de langste actieve winning streak in de NFL. Rookie quarterback Brock Purdy zette zijn indrukwekkende spel voort en gooide nog drie touchdownpasses tegen de Cardinals, waaronder twee naar George Kittle. Beide spelers zijn dan ook een direct gevaar voor de Seahawks.

De 49ers sloten het NFL-seizoen 2022 af met een 8-1 ‘record’ in Levi’s Stadium, terwijl ze onderweg met 5-3 gingen, wat bewijst dat ze overal kunnen winnen. Dat zie je ook terug bij de bookmakers aangezien de 49ers toch wel de grote favoriet zijn bij de meeste weddenschappen. Winst voor de SF 49ers, beide teams scoren 20 punten en een touchdown van Christian McCaffrey levert je met de Bet Boost 7.00 op. Ook hebben we een mooie sportweddenschappen bonus voor je gevonden bij dit duel. Die zullen we hieronder voor je toelichten.

Bet365 wedkredieten bonus
©Bet365 

Mooie Bet365 bonus voor nieuwe spelers

Je zag net al twee voorbeelden van bet boosts die beschikbaar zijn bij deze NFL wedstrijd. Dat is echter niet de enige reden om te gaan spelen bij Bet365. Nieuwe spelers kunnen namelijk ook profiteren van een mooie Bet365 bonus waarbij je tot wel € 100 aan wedkredieten oftewel gratis weddenschappen kunt ontvangen. Om deze bonus te pakken, hoef je alleen maar een account aan te maken via de knoppen op deze pagina en een eerste storting te doen. De bonus is alleen voor spelers van 24 jaar of ouder.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws