50x je inzet bij Circus als Ajax van FC Twente wint

Bas Hosselman
11. januari 2023

Dit weekend speelt Ajax tegen FC Twente in de Eredivisie en als de Amsterdammers winnen, kun je daar bij Circus maar liefst 50 keer je inzet mee winnen. Dat doe je met de Circus Super Odds.

Wat zijn Circus Super odds?

De Circus Super Odds zijn verhoogde quoteringen die je als nieuwe speler krijgt. De bookmaker verhoogt de odds voor bepaalde wedstrijden en na het registreren en storten kun je een weddenschap uitkiezen om daar dan 50x je inleg mee te winnen. Je weddenschap moet dan wel uitkomen. Deze week krijg je een odd van 50.00 bij de wedstrijd in de Eredivisie tussen Ajax en FC Twente. Ajax speelde de eerste Eredivisie wedstrijd van 2023  gelijk, net zoals AZ, Feyenoord en PSV, terwijl FC Twente juist als enige in de top vijf wist te winnen.

Door gebruik te maken van de Super Odds, kun je € 1,00 inzetten op Ajax – FC Twente met Ajax als winnaar van de wedstrijd. Mocht dit gebeuren, dan krijg je 50 keer je inzet oftewel € 50,00. Deze promotie is wel alleen voor nieuwe spelers van Circus die 24 jaar of ouder zijn. Hieronder zullen we precies uitleggen hoe je deze mooie bonus in kunt koppen. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden voor de bonus zelf. Klik daarvoor op de knoppen die je verder in dit artikel tegenkomt.

Hoe kun je 50x je inleg pakken bij Ajax – FC Twente

Je dient je als nieuwe speler aan te melden bij Circus om deze Circus bonus te kunnen activeren. Hiervoor dien je 24 jaar of ouder te zijn. Na het aanmaken van je account en het maken van een eerste storting zijn de super odds beschikbaar. Je vindt ze in het sportsbook onder het kopje “super odds”. Kies één van de weddenschappen uit, in dit geval Ajax wint van FC Twente met een odd van 50.00.

Circus Super odds Ajax Twente

© Circus – screenshot van 11-01-2022

Komt jouw voorspelling uit? Dan win je € 50,00! Dat is een stuk meer dan de reguliere odd voor een overwinning van Ajax op FC Twente. Die staat namelijk op 1.29. Winst voor FC Twente komt met 8.65 nog het meeste in de buurt. Na het afwikkelen van je weddenschap staat er gelijk € 50,00 in je account. Let er wel even op dat je geen cash out bij deze weddenschap kunt doen en dat je de Super Odds niet kunt combineren met een andere welkomstbonus.

Andere Circus bonussen die de moeite waard zijn

Hoewel de super odds niet te combineren zijn met andere bonussen en je dus ook geen free bet token kunt gebruiken bij deze bonus, zijn er wel tal van andere bonussen beschikbaar bij Circus. Een andere bookmaker bonus die zeker de moeite waard is, is de welkomstbonus waarbij je tot wel € 250 in gratis weddenschappen ontvangt. Ook dat is een welkomstbonus en die vind je ook via de links op deze pagina. Je kunt zelf kiezen welke bonus je pakt. Verder zijn er regelmatige verhoogde odds en bonussen te vinden voor spelers die al langer bij Circus spelen. Neem dus zeker eens een kijkje.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.