Milan – Roma odds en wedtips 08-01-2022

Bas Hosselman
6. januari 2023

#Ad AC MIlan heeft de achtervolging op koploper Napoli ingezet en staat nog op slechts vijf punten achterstand. Roma kende voor de winterstop een mindere periode maar staat nog altijd zesde. Wie heeft de beste papieren voor dit Serie A duel op zondag?

AC MIlan verkleint afstand tot koploper Napoli

Met vijf punten tussen koploper Napoli en AC Milan is er genoeg werk aan de winkel voor de Rossoneri in het resterende gedeelte van het seizoen. De eerste wedstrijd van het jaar was tegen Salernitana en die wordt maar nipt gewonnen. gewonnen. Milan kwam al binnen het kwartier op 0-2 voorsprong maar kon de wedstrijd niet beslissen De thuisploeg wist uiteindelijk nog op 1-2 te komen door een goal van Federico Bonazzoli in de 83e minuut waardoor het toch weer spannend werd.

AC Milan kan zich geen puntverlies meer veroorloven en weet dat het met Roma een lastige tegenstander treft. Toch wisten de Rossoneri de vorige twee wedstrijden van Roma te winnen. De Nederlandse bet sites hebben AC MIlan tot favoriet voor de overwinning gebombardeerd en dat is gezien de laatste resultaten niet zo gek. Voor winst van AC MIlan krijg je nu 1.83. Even verderop hebben we nog een aantal interessante weddenschappen voor je op een rijtje gezet, maar eerst is het tijd om te kijken naar de vorm van AS Roma.

Bet365 wedkredieten bonus
©Bet365 – Screenshot van 05/01/23

Ook Roma wint eerste wedstrijd van het jaar

José Mourinho kende een wat wisselvallige start dit seizoen bij AS Roma. De eerste resultaten waren goed, maar er gingen toch ook een hoop punten verloren. Dat gebeurde ook voor de winterstop. Roma staat op de zesde plek na de 1-0 overwinning op Bologna afgelopen woensdag maar wist daarvoor in de Serie A drie keer op rij niet te winnen. Zo verloor AS Roma namelijk van Lazio en speelde het achtereenvolgens gelijk tegen Sassuolo en Torino. Ook daarvoor werd er al verloren van koploper Napoli.

De mannen van Mourinho staan op evenveel punten als stadsgenoot Lazio en staan daarmee drie punten achter Inter Milan. Tegelijkertijd is het verschil met Atalanta dat zevende staat wel twee punten. Roma wilt zich koste wat het kost kwalificeren voor de Champions League dit seizoen, maar dan moet het wel in de top vier eindigen. Dat is mogelijk, mits er niet al te veel punten verspeeld worden. Toch is de concurrentie groot met ook Juventus, Napoli en Juventus. Voor winst van AS Roma in San Siro krijg je 4.33. Toch hebben we ook wat verhoogde quoteringen gevonden bij deze wedstrijd en kun je een mooie bonus pakken bij het wedden op AC MIlan – AS Roma.

Weddenschappen Quoteringen
AC Milan wint 1.83
Gelijkspel 3.60
AS Roma wint 4.33
AC Milan wint 3-1 19.00
Roma scoort in beide helften 7.00
Milan wint, beide teams scoren en Giroud scoort 8.00

Pak de Bet365 bonus voor € 100 aan gratis weddenschappen

Behalve hoge odds en handige wedtips is een mooie bonus natuurlijk belangrijk voor je gaat wedden. Speciaal voor deze wedstrijd hebben we een mooie Bet365 bonus gevonden waarbij je tot wel € 100 aan wedkredieten krijgt. Dat houdt in dat je stortingsbedrag verdubbeld wordt met free bets. Stort minimaal € 5,00 en je ontvangt hetzelfde bedrag terug in free bets die je op iedere sport kunt gebruiken. Het maximale wedkrediet dat je kunt ontvangen is € 100 dat je krijgt als je € 100 of meer stort. Zo kun je gratis wedden op deze wedstrijd en tal van andere mooie weddenschappen.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws