AZ – Vitesse odds Eredivisie 07-01-2023 + € 50,00 free bet

Bas Hosselman
6. januari 2023

In de Eredivisie gaat het balletje na bijna twee maanden weer rollen. Een van de mooiste wedstrijd aankomend weekend is AZ – Vitesse. Wedden op deze wedstrijd doe je nu niet alleen met goede odds, maar ook met een prima bonus die we voor je gevonden hebben.

AZ begint 2023 als vierde in de Eredivisie

Het seizoen van AZ verloopt nogal wat wisselvallig. De seizoensstart was goed met slechts twee keer een gelijkspel in de acht wedstrijden. Ok werd Ajax verslagen en deed AZ vanaf dat moment direct mee om het kampioenschap. Tegen Feyenoord in eigen huis ging het echter wat minder en dat luidde direct een slechtere periode op. AZ verloor met 1-3 van de Rotterdammers en had het een week later in Rotterdam tegen Excelsior ook lastig. Die wedstrijd ging namelijk ook verloren. Van Volendam werd nog nipt gewonnen maar van RKC verloor de ploeg van Johnny Jansen alweer. De laatste wedstrijd voor het WK wist AZ te stunten door PSV te verslaan. Hierdoor werd de vierde plek gepakt en eindigde de eerste seizoenshelft toch niet in mineur.

Wedden bij BetCity

AZ is nog in de race voor drie prijzen. Behalve de Eredivisie is dat de KNVB Beker en de Conference League. Het zal de komende maanden dan ook druk worden voor de Alkmaarders. Een paar dagen na het duel met Vitesse staat het KNVB Beker duel met Excelsior alweer op het programma. Het wordt dus balanceren voor AZ. Bij de sportweddenschappen bonus bookmakers is AZ wel favoriet om het duel te winnen.

Weddenschappen betcity bet365 Toto
BetCity bonus bet365 bonus Toto bonus
AZ wint 1.53 1.53 1.52
Gelijkspel 4.50 4.50 4.45
Vitesse wint 6.25 5.50 5.50
Meer dan 2,5 goals 1.58 1.58 1.56
Minder dan 2,5 goals 2.38 2.30 2.28

Vitesse heeft een hoop recht te zetten

Het is even zoeken naar VItesse in de Eredivisie. De ploeg uit Vitesse verwacht je toch wel bij de eerste tien op de ranglijst, maar ze staan vooralsnog dertiende. Van de laatste vier wedstrijden, won de ploeg uit Arnhem er slechts een. Daarbij vlogen ze ook al uit de KNVB Beker door te verliezen van Kozakken Boys na penalty’s. Het enige hoogtepunt lijkt haast wel het 2-2 gelijkspel tegen Ajax op negen november. De start tegen Vitesse is direct een lastige en daarbij wordt er twee weken later tegen PSV gespeeld. Voor de Vitessenaren is het zaak de tweede competitiehelft zoveel mogelijk punten te pakken.Een overwinning tegen AZ is dan in ieder geval een goede start.

Zoals je in de tabel hierboven kunt zien, krijgt Vitesse het lastig tegen AZ, maar is de klus zeker niet onmogelijk. Voor je gaat wedden op deze wedstrijd, raden we je ook nog aan om de Betcity bonus te pakken. Hieronder zullen we je precies uitleggen hoe je een free bet tot wel € 50,00 kunt krijgen.

Betcity freebet welkomstbonus

© Betcity – screenshot van 05-01-2022

Pak de Betcity Bonus

Gratis weddenschap van € 50,00 bij Betcity

Nieuwe spelers bij Betcity kunnen een gratis weddenschap tot wel € 50,00 verdienen bij het maken van een eerste storting. Via de links in dit artikel kun je je aanmelden en kom je direct in aanmerking voor de bonus. Na het registreren, stort je minimaal € 20,00 om een free bet van € 20,00 te ontvangen. Stort je echter € 50,00 of meer dan krijg je een welkomstbonus van € 50,00.

Een groot voordeel van deze bookmaker is dat ze de beste Vitesse – AZ odds hebben, maar ook regelmatig speciale Betcity odds boost acties houden. Daarmee kun je tot wel 50x of 100x je inleg winnen bij speciaal geselecteerde wedstrijden!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.