Nederland – Italië: strijd om derde plaats Nations League

Sander Cement
17. juni 2023

Nederland en Italië kenden teleurstellende uitslagen tijdens de halve finale van de Nations League. Oranje verloor na verlenging met 2-4 van Kroatië en Italië moest na 90 minuten genoegen nemen met een 2-1-nederlaag tegen Spanje. Het gevolg is een duel om de derde plaats tussen twee top voetballanden in Europa. Zondag om 15:00 uur wordt er afgetrapt in de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente. Om het duel een beetje spannender te maken, kun je gebruikmaken van promoties bij iDeal bookmakers. Lees verder voor kansen om te cashen!

Speel bij Toto en ontvang 50 euro cadeau!

Ga bijvoorbeeld voor de Toto Welkomstbonus. Als nieuwe speler krijg je tot wel €50 aan gratis weddenschappen. Hoe krijg je die precies? Dat leggen we uit:

  • Maak een account aan: gebruikersnaam + wachtwoord
  • Stort minimaal €10
  • Claim de welkomstbonus in je account
  • Zet minimaal €10 in op een odd van 1.50 of hoger
  • Na afloop van jouw evenement krijg je tot €50 free bets. Let er wel even op dat je minimaal 24 jaar oud bent, deze actie niet kunt combineren met andere promoties en dat draw no bet of uit laten cashen geen optie is als je gebruik wil maken van de welkomstbonus.

Toto bonus free bet

 

Gokken op Nederland – Italië: Simons of Immobile?

Beide landen zijn uiteraard teleurgesteld na een krappe nederlaag in hun halve finale. Bij Italië was de stemming nog slechter dan bij Nederland, want daar begonnen de spelers elkaar openlijk te bekritiseren. Bij Oranje heerste vooral teleurstelling, maar al snel acceptatie. Kroatië was de betere ploeg en won verdiend.

Wat betreft mentale gesteldheid zou je dus kunnen zeggen dat de ploeg van Ronald Koeman in het voordeel is. Laat staan het feit dat Oranje grotendeels voor eigen publiek speelt in de Grolsch Veste. Xavi Simons zal nog steeds gebrand zijn om te laten zien wat hij kan, net als Noa Lang, die woensdag met een late treffer voor een verlenging zorgde. De vraag is of Koeman al zijn sterren opstelt, want Nathan Aké zal flink vermoeid zijn na een lang seizoen met Manchester City.

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.

Toto Nieuws