Livescorebet Bet & Get Club: profiteren van mooie promotie

Stefan Zande
20. juni 2023

Livescorebet biedt op dit moment helaas geen welkomstbonus voor sport maar heeft met de Livescorebet Bet & Get Club actie voor zowel nieuwe als bestaande een mooi alternatief. Een manier om hoge free bets te ontavangen als je inzet bij Livescorebet. Je kunt nu profiteren van gratis wedden tot wel €20. Niet één keertje, maar elke week!

Hoe profiteer ik van de Livescorebet Bet & Get Club promotie?

  • Maak daarvoor even een account aan door een gebruikersnaam en wachtwoord te verzinnen.
  • Vervolgens activeer je deze bovenstaande promotie en dan kun je beginnen. Dat kan op de LiveScore Bet Promoties pagina.
  • Als je elke week minimaal €100 inzet, dan kun je dus elke gebruikmaken van een €20 free bet.
  • Je kunt deelnemen vanaf het moment dat je 24 jaar oud bent.
  • Ook is de promotie niet te combineren met andere acties.

Let op, want deze weddenschappen van in totaal minimaal €100 moet je wel tussen zondag en maandag plaatsen. Op die dagen wordt er gerekend en na afloop van de maandag, staat de teller weer op nul. Wees er wel snel bij, want de actie loop tot 2 juli van 2023. De Livescorebet welkomstbonus voor casino is overigens wel nog altijd actief. Bij een inzet van 5 euro of meer binnen 7 dagen op slots ontvang je maar liefst 125 gratis spins. Elke spin heeft een waarde van 0,40eu waardoor je omgerekend 50 euro bonus ontvangt met een inzet van 5 euro. Een 1.000% bonus die je niet mag laten liggen!

Wat biedt Livescorebet nog meer?

LivescoreBet richt op sportsbook Nederland en live-weddenschappen. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om in real-time weddenschappen te plaatsen op verschillende sportevenementen over de hele wereld. Met een breed scala aan sporten, waaronder voetbal, basketbal, tennis en nog veel meer, kunnen gebruikers genieten van een uitgebreid aanbod aan weddenschappen. Het platform biedt live-updates en scores, waardoor je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen tijdens de wedstrijden. Dit stelt hen in staat om snel beslissingen te nemen en weddenschappen aan te passen op basis van de lopende gebeurtenissen.

LivescoreBet biedt een gebruiksvriendelijke en boeiende ervaring aan gokliefhebbers. Het platform is toegankelijk via desktop of mobiel, zodat gebruikers altijd en overal kunnen wedden op hun favoriete sportevenementen. Het is tevens een van de grootste aanbieders. Je kunt eenvoudig met hun klantenservice in contact komen als je vragen of problemen hebt. Er zitten altijd experts voor je klaar om je te helpen met wat je nodig hebt.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!