Tottenham Hotspur vs Arsenal, stadsderby om CL voetbal

Jeroen van Veen
11. mei 2022

Met nog drie wedstrijden te gaan in de Premier League zijn stadsrivalen Spurs en Arsenal nog in de race voor een plaats in de Champions League van volgend jaar. Voor Spurs helpt alleen een overwinning, terwijl de bezoekers ongetwijfeld ook blij zullen zijn met een gelijkspel. Tottenham Hotspur – Arsenal in de Premier League, 12 mei 2022 om 20:45. Pak nu je Toto Bonus en wedt op deze derby.

Arsenal kan voor het eerst sinds 2016/17 weer eens in de Champions League terecht komen en in de aanloop naar de stadsderby staan ze er goed voor. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft de ploeg een voorsprong van vier punten op nummer vijf Spurs en daarom zal een gelijkspel het pleit vrijwel zeker in het voordeel van Arsenal beslechten. Een overwinning van de Gunners maakt zelfs definitief een einde aan de onzekerheid. De enige manier waarop het echt nog spannend wordt, is als Tottenham Hotspur in eigen stadion de overwinning pakt en dat is zeker niet ondenkbaar.

Opmars Spurs en Arsenal dit jaar

Beide ploegen presteren dit jaar nog prima. Tegen het geweld van Manchester City en Liverpool konden ze nooit op, maar daarachter zijn ze nu zelfs Chelsea bijna ingelopen. Met nog maar drie wedstrijden te gaan lijkt het niet te gaan gebeuren dat ze allebei nog voorbij Chelsea gaan, maar Chelsea staat op dit moment maar één punt boven Arsenal en dus is zelfs dat niet uitgesloten.

Voor deze wedstrijd moet Arsenal het nog steeds doen zonder Kieran Tierney en Thomas Partey. Toen de Schot en de Ghanees geblesseerd raakten, verloor de club prompt drie wedstrijden op rij. Daarna won de ploeg ook weer vier wedstrijden, maar toch worden Tierney en Partey hard gemist in Londen. Ben White is nog een twijfelgeval en als de verdediger er ook niet bij zou zijn, is dat wel een aderlating.

Bijn Spurs zijn verdedigers Matt Doherty, Sergio Reguilon en Japhet Tanganga er nog niet bij, maar die worden de laatste tijd eigenlijk amper gemist. Is dit voor jou een mooie wedstrijd voor bonus sportweddenschappen?

Wedden op de Londense stadsderby

Mede door het mogelijke ontbreken van de twee verdedigers bij Arsenal wordt de thuisploeg bij de bookmakers als de favoriet gezien voor de overwinning in deze wedstrijd, met bij Toto een quotering van 2.15, maar het verschil met de bezoekers is niet groot, want voor een overwinning van Arsenal is de quotering 3.30.

Spurs Arsenal odds

De Nederlandse bookmaker heeft ook een aantal leuke specials voor deze wedstrijd met hun Toto Specials. Zo krijg je 3.10 voor een overwinning van Spurs met een doelpunt van Harry Kane. Maar als dan ook nog beide teams scoren bij die overwinning van Spurs met goal van Kane levert het al 5.10 op. Bij Arsenal is Eddie Nketiah de laatste weken in grootse vorm en daarom staat Alexandre Lacazette er de laatste weken regelmatig naast. Voor een doelpunt van Nketiah krijg je met 3.00 nog best een goede quotering. Claim dus je bookmaker bonus en laat de mooie weddenschappen bij Spurs vs Arsenal niet aan je voorbij gaan.

 

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Toto Nieuws