Verhoog je winst wedden WK Qatar met Unibet Combo Booster

Jeroen van Veen
16. november 2022

Met de combinatieweddenschappen van Unibet kun je je winst met het wedden op het WK 2022 in Qatar met wel 50% verhogen. Hoe je dat doet, dat lees je verderop in dit artikel. Meld je aan bij de bookmaker en claim je Unibet bonus om nog meer winst te halen uit je weddenschappen tijdens dit WK.

Op 20 november om 17:00 is het zo ver, dan gaat het WK 2022 in Qatar officieel van start met de wedstrijd tussen het thuisland en Ecuador. De eerste wedstrijd van Nederland op het WK is een dag later als de ploeg het om 17:00 Nederlandse tijd tegen Senegal opneemt. De in Nederland actieve bookmakers gebruiken dit WK om jou met prachtige promoties als klant aan zich te binden en daar kun je optimaal van profiteren.

Profiteer van de Unibet Combo Booster

Unibet doet dat met de Unibet Combo Booster, waarmee je je winstbedrag tot wel 50% kunt verhogen. Hoe werkt dat? Het is eigenlijk heel eenvoudig. We kennen allemaal de combinatieweddenschap wel, waarbij je meerdere selecties van weddenschappen bij elkaar voegt om je totale potentiële winstbedrag te verhogen.  Dat begint al bij drie weddenschappen en je kunt dat verhogen tot tien of zelfs 12 weddenschappen.

Unibet speelt in op het WK, door jou totale winstbedrag te verhogen. Om de Combo Booster te krijgen moet je minimaal drie selecties van WK-wedstrijden bij elkaar voegen. Iedere weddenschap moet een quotering van minimaal 1.50 hebben om in aanmerking te komen voor de booster. Bij drie weddenschappen wordt het totale bedrag met 4% verhoogd en als je ervoor kiest om vier weddenschappen in te zetten is dat 8%. Zo loopt dat verder omhoog naar mate je meer weddenschappen selecteert. Bij acht weddenschappen wordt het totale potentiële winstbedrag verhoogd met 25% en bij twaalf selecties wordt dat zelfs 50%. Houdt er wel rekening mee dat het alleen voor WK-wedstrijden geldt en niet voor andere sporten en andere competities.

Wedden op Nederland op het WK 2022 in Qatar

Je kunt op verschillende wedstrijden wedden, maar je kunt je selecties ook alleen met het Nederlands elftal gebruiken. Als je bijvoorbeeld inzet op:

  • Nederland – Senegal, Nederland wint, quotering: 1.63
  • Nederland – Senegal, Nederland scoort meer dan 1.5 doelpunten, quotering: 1.86
  • Nederland – Senegal, Senegal scoort minder dan 0.5 doelpunten, quotering 2.00

Hier heb je dus drie weddenschappen gekozen met een totale quotering van 6.06. Bij tien euro inzet, zou je € 60,63 terugkrijgen. Met de Unibet Combo Booster wordt dat met 4% verhoogd naar € 63,05. Dat is nog een kleine boost, maar door het vergroten van het aantal weddenschappen kan je dat een fikse bonus opleveren, want bij 12 weddenschappen krijg je een bonus van 50% op het totale bedrag.

Unibet Combo Booster

Het voetbalfeest in Qatar gaat bijna van start en maak het voor jezelf nog leuker door in te zetten en kans te maken veel geld te winnen met jouw voetbalkennis. Unibet maakt dat bedrag met de Unibet Combo Booster nog hoger, dus meld je aan bij de beste Nederlandse bookmakers en maak gebruik van deze interessante promotie.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.