kansen van Nederland op het WK: voorspelling met odds

Jeroen van Veen
18. november 2022

Het WK 2022 in Qatar staat op het punt van beginnen en het Nederlands elftal komt al meteen op de tweede dag van het toernooi in actie. Maakt oranje ook kans op de wereldtitel of moet de ploeg blij zijn als de groepsfase overleefd wordt? De openingswedstrijd van Nederland is Nederland – Senegal, 21 november 2022, 17:00. Pak je Jack’s bonus om voordeliger op Nederland te wedden.

Maakt Nederland kans op winst WK?

De laatste dagen lijkt het er bij oranje steeds beter uit te zien. De ploeg straalt vertrouwen uit op weg naar dit WK, lijkt helemaal fit te zijn en met Louis van Gaal als bondscoach lijkt er een hele sterke teamgeest in het team geslopen te zijn. Kan het dan eindelijk, dat Nederland na drie verloren finales eindelijk een keer het WK wint?

De voortekenen waren niet heel goed. Nederland wist zich niet voor het WK 2018 te plaatsen en in 2021, ondanks een nieuwe wind in de ploeg, was de achtste finales van het EK het eindstation tegen Tsjechië. Toch lijkt het er deze keer heel anders uit te zien. En dat komt niet alleen door aanvoerder Virgil van Dijk, die er deze keer wel gewoon bij is, want onder van Gaal lijkt de ploeg vleugels te hebben gekregen.

Nederland steunt op een hele sterke verdediging en heeft in 15 wedstrijden geen enkele nederlaag geleden. Noorwegen, Turkije, Polen, Wales en België (2x) werden onder van Gaal allemaal verslagen en dus is de vorm goed. Met Senegal, Qatar en Ecuador heeft het Nederlands elftal ook geen onoverkomelijke groep geloot.

Senegal is op papier de sterkste tegenstander, maar kreeg een klap te verwerken toen duidelijk werd dat superster Sadio Mané definitief moet afhaken met een blessure. Qatar heeft het thuisvoordeel, maar mist de kwaliteit om het Nederland moeilijk te kunnen maken en Ecuador heeft een leuk jong team, maar ze presteren vooral goed op de 2800 meter hoogte in Quito en zijn in principe een stuk minder dan oranje.

Mocht oranje doorkomen dan komt het in de volgende ronde waarschijnlijk de winnaar van de VS en Wales tegen en dus lijkt de kwartfinale binnen handbereik. Vanaf dat moment wordt het zwaar, want Argentinië is mogelijk de tegenstander bij de laatste acht en mocht die verslagen worden, kan daarna Brazilië in de halve finale komen.

Wedden op WK-titel Nederland bij Jack’s

Chauvinistisch als we zijn in Nederland, geloven toch zeker een aantal mensen in de wereldtitel. En mocht je toch je twijfels hebben om op Nederland in te zetten, dan helpt Jack’s je over de drempel. Bij Jack’s krijg je als nieuwe speler namelijk een quotering van liefst 100.00 voor een WK-titel van het Nederlands elftal en dat maakt het de moeite waard om te wedden op Nederland op het WK.

Nederland WK 2022 Qatar odds

Bij Jack’s zijn er nog meer promoties voor het WK, want je kunt ook vijf free bets van 10 euro krijgen om in te zetten op dit WK. Dan kun je bijvoorbeeld inzetten op een overwinning van Nederland tegen Senegal in de openingswedstrijd van oranje op dit WK, of op andere wedstrijden. Meld je dus aan bij Jack’s voor voordelig wedden op het WK 2022 in Qatar.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Jacks Casino & Sport Nieuws