België – Canada voorbeschouwing, wed tips en odds

Jeroen van Veen
19. november 2022

De Rode Duivels hebben op dit WK een leuke groep getroffen, want in groep F speelt het naast Canada ook nog tegen Marokko en Kroatië. Voor België lijkt het de laatste kans voor de gouden generatie om een grote internationale prijs te winnen, maar de selectie lijkt wel erg oud. Kan België dit WK goed beginnen? België – Canada op het WK 2022 in Qatar, 23 november 2022 om 20:00. Pak je Bet365 bonus en wed op de op de Rode Duivels.

Belgie - Canada WK voorbeschouwing

België zonder Lukaku

De Rode Duivels kregen in de aanloop naar deze wedstrijd al meteen een aantal tikken te verwerken. Romelu Lukaku kampt nog met een blessure en bondscoach Roberto Martinez nam alle twijfel over zijn inzetbaarheid weg door te stellen dat hij de start van het WK zal moeten missen. Dat zij hij in aanloop naar het oefenduel tegen Egypte en daar volgde de volgende klap, want België ging met 2-1 onderuit in dat oefenduel.

Vooral Eden Hazard zag er lamlendig uit in die wedstrijd. Hazard speelt bij Real Madrid mede door blessures amper, en oogde ook tegen Egypte traag en met een slechte conditie. Zonder Lukaku en met een niet fitte Hazard komt er wel veel druk bij Kevin De Bruyne te liggen die verantwoordelijk is voor het creatieve gedeelte in de aanval.

Canada mogelijk zonder sterspeler bij eerste WK-wedstrijd in 36 jaar

Canada is er voor het eerst sinds 1986 weer eens bij op een WK en aast op zijn eerste doelpunt ooit op het titeltoernooi. Bondscoach John Herdman werkt heeft een paar twijfelgevallen in aanloop naar deze wedstrijd en dan met name of superster Alphonso Davies aan de aftrap zal staan. Bij Bayern München staat Davies op de linksback positie, maar bij de nationale ploeg speelt hij als hij fit genoeg is waarschijnlijk als aanvallende middenvelder. Keeper Borjan en middenvelder Eustaquio kwamen niet klachtenvrij uit het met 2-1 gewonnen oefenduel met Japan en zijn er mogelijk ook niet bij.

Mogelijke opstellingen België – Canada

Mogelijke opstelling België in openingswedstrijd: Courtois, Castagne, Debast, Alderweireld, Vertonghen, Carrasco, Witsel, Tielemans, De Bruyne, Hazard, Batshuayi

Canada heeft dus nogal wat twijfelgevallen, bondscoach Herdman gaf aan dat ze allemaal een kans maken om deze wedstrijd te halen en dat als ze wel fit genoeg zijn om te starten, ze dat ongetwijfeld zullen doen.

Mogelijke opstelling Canada: Borjan, Johnston, Vitoria, Miller, Adekugbe, Hoilett, Eustaquio, Buchanan, Osorio, Davies, David

België vs Canada WK wedden odds

Bij de Nederlandse bookmakers kun je nu al op allerlei dingen inzetten voor deze wedstrijd. Voor een overwinning van de Rode Duivels krijg je bij Bet365 een quotering van 1.50, terwijl een verrassende overwinning van Canada je 6.00 op kan leveren. Het is duidelijk dat de bookmakers België de favoriet maken, maar ze spelen erg stroef en hebben een relatief oude ploeg en daar zou Canada, die in de Noord-Amerikaanse kwalificatiereeks zowel Mexico als de VS voorbleven, gebruik van kunnen maken. Als Davies echter niet meespeelt, vermindert dat de kansen van de Canadezen echter aanzienlijk.

Meld je dus aan bij een van de bookmakers met interessante bookmakers bonussen en wed op jouw WK favorieten.

Bookmaker
bet365
Max. bonus & percentage
500% tot
€ 50
Min. storting & min. quotering
€ 5 / 1.20
Rondspeel voorwaarden
Wedkrediet(en) direct beschikbaar na eerste bet(s)
Waardering Nederland_149 all_countries Eerste stortingsbonus_1 all_bonus_types general 50.00 bet365 10.00 96
Algemene voorwaarden
Tot wel €50 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Voor 24+ jarigen.
Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet.
Bookmaker
Unibet
Max. bonus & percentage
500% tot
€ 50
Min. storting & min. quotering
€ 10 / 1.01
Rondspeel voorwaarden
Zet 10 euro in, krijg 50 euro free bets!
Waardering Nederland_149 all_countries Gratis weddenschap_5 all_bonus_types general 50.00 Unibet 9.00 94

 

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Bet365 Nieuws