Duitsland vs Japan voorbeschouwing, wed tips en odds

Jeroen van Veen
20. november 2022

Duitsland heeft het niet getroffen dit WK, want de ploeg moet het in de groepsfase al opnemen tegen Spanje. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, maar dan mag de ploeg in de openingswedstrijd tegen Japan geen fout maken. Begint Duitsland dit WK met een overwinning? Duitsland – Japan op het WK 2022 in Qatar, 23 november 2022 om 14:00.

Duitsland - Japan WK voorbeschouwing

Duitsland na zeven titeltoernooien zonder trainer Löw

Na 15 jaar aan het roer van het Duitse elftal te staan nam Joachim Löw vorig jaar afscheid van het nationale elftal. Hij werd vervangen door Hansi Flick die als relatief onbekende trainer met Bayern München de Champions League won en snel daarna naar de nationale ploeg vertrok. Duitsland heeft een verjonging ondergaan, waardoor het nog even de vraag is hoe goed Duitsland dit WK is. In de Nations League van de laatste maanden werd maar één van de zes wedstrijden gewonnen.

De ploeg is op dit WK zonder Timo Werner en daarom heeft Duitsland tegen de traditie in geen echte doelpuntenmaker. Duitsland heeft met Miroslav Klose de WK-topscorer aller tijden met 16 doelpunten, maar in deze ploeg lijkt er niemand bij te zitten die zomaar even vijf doelpunten maakt. Thomas Müller heeft dat al wel een keer gedaan, maar is ook niet meer de afmaker van weleer.

Wedden bij BetCity

Zware loting Japan

Japan is normaal gesproken geen favoriet voor de WK-titel, maar maakt meestal wel een goede kans om de achtste finales te halen. Op dit WK is dat echter anders. In een groep met Duitsland en Spanje moet Japan op een stunt hopen om de groep te overleven.

De ploeg werkt zonder fysieke problemen naar deze wedstrijd toe, alhoewel Brighton middenvelder Kaoru Mitoma eerder deze week nog wel ziek was. Mitoma lijkt gewoon fit te zijn en de inbreng van één van de sensaties van de Premier League is nodig, want de oefennederlaag tegen Canada geeft niet veel vertrouwen in de aanloop naar deze wedstrijd tegen Duitsland.

Mogelijke opstellingen Duitsland – Japan

Mogelijke opstelling Duitsland: Neuer, Hofman, Süle, Rudiger, Raum, Goretzka, Kimmich, Musiala, Muller, Sané, Havertz

Mogelijke opstelling Japan: Gonda, Tomiyasu, Itakura, Yoshida, Nagatomo, Ito, Mitoma, Minamino, Endo, Morita, Asano

Wedden bij BetCity

Duitsland vs Japan WK wedden odds

Pak je BetCity bonus om nog voordeliger te kunnen wedden op deze wedstrijd. Als je deze bonus geclaimd heb, kun je inzetten op een overwinning van Duitsland voor een quotering van 1.50, terwijl je voor een overwinning van Japan 6.00 kunt verdienen voor elke euro die je inzet.

Duitsland heeft geen echte doelpuntenmaker en Japan is een heel verdedigende ploeg die zich tegen Duitsland vooral in zal graven, dus lijkt de kans op veel doelpunten klein. Voor minder dan 2.5 doelpunten krijg je een quotering van 1.67. Met die mooie bookmaker bonus die op je te wachten staat als je je bij BetCity of een andere bookmaker als Toto, Bet365 of Jack’s aanmeldt kun je mooi verdienen zonder daar veel van je eigen geld voor te hoeven gebruiken. Deze bookmakers zijn dus ideaal voor het WK wedden in de komende maand, waarin er veel voetbal van het allerhoogste niveau te zien zal zijn.

Bookmaker
bet365
Max. bonus & percentage
500% tot
€ 50
Min. storting & min. quotering
€ 5 / 1.20
Rondspeel voorwaarden
Wedkrediet(en) direct beschikbaar na eerste bet(s)
Waardering Nederland_149 all_countries Eerste stortingsbonus_1 all_bonus_types general 50.00 bet365 10.00 96
Algemene voorwaarden
Tot wel €50 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Voor 24+ jarigen.
Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet.
Bookmaker
Unibet
Max. bonus & percentage
500% tot
€ 50
Min. storting & min. quotering
€ 10 / 1.01
Rondspeel voorwaarden
Zet 10 euro in, krijg 50 euro free bets!
Waardering Nederland_149 all_countries Gratis weddenschap_5 all_bonus_types general 50.00 Unibet 9.00 94

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.