Wedden met de beste WK odds voor Brazilië – Servië

Bas Hosselman
22. november 2022

Brazilië is bij de kenners en bookmakers topfavoriet om het WK te winnen Op donderdag spelen ze hun eerste wedstrijd tegen Servië, de ploeg van Dusan Tadic. Wordt het erop en over voor Brazilië en pakken ze gelijk de koppositie in Groep G? We kijken in deze voorbeschouwing naar de kansen en opstellingen van beide ploegen en bespreken natuurlijk waar je de beste WK odds kunt vinden.

Brazilie - Servie voorbeschouwing

Brazilië steevast groepshoofd op het WK

Brazilië werd in elk van de laatste tien WK’s groepshoofd in hun poule. Ook dit jaar lijkt de Braziliaanse ploeg op voorhand al door te stomen naar de knockout fase bij het wedden op het WK 2022. Bondscoach Tite heeft namelijk de beschikking over misschien wel de sterkste ploeg van het toernooi. Met spelers als Alisson, Marquinhos, Neymar en Vinicius Jr, had Tite zelfs de luxe om Roberto Firmino en Gabriel thuis te laten. Lukt het voor de elfde keer op rij om groepshoofd te worden en maken de Brazilianen zich op voor hun zesde WK winst?

De Servische nationale ploeg barst van het talent

Servië maakte indruk tijdens de kwalificatie en eindigde bovenaan in Groep A. De ploeg van Tadic, Mitrovic en Vlahovic kwam daarmee verrassend boven Portugal uit. Behalve deze drie gevestigde namen heeft Servië ook nog Luka Jovic in het team die na een mislukt avontuur bij Real Madrid weer op begint te bloeien bij Fiorentina. De bondscoach Dragan Stojkovic heeft de beschikking over een gevarieerde ploeg met spelers die wekelijks bij grote Europese topclubs schitteren. Daarom dat Servië het Brazilië zomaar eens lastig kan maken.

Mogelijke opstellingen

Het is nog niet helemaal zeker hoe beide ploegen hun eerste wedstrijd aan zullen vangen. De verwachting is dat dit pas anderhalf uur voor de wedstrijd bekend wordt. We weten wel al dat er bij Brazilië – Servië wat twijfelgevallen zijn. Zo is nog niet bekend hoe fit Marquinhos is en had Bruno Guimaraes lichte klachten tijdens de eerste training van de nationale ploeg. Bij Servië is er geen vuiltje aan de lucht en lijken alle spelers wedstrijdfit. Hieronder zie je een overzicht van beide selecties:

Brazilië

Keepers: Alisson Becker, Ederson en Weverton.
Verdedigers: Dani Alves. Thiago Silva, Marquinhos, Danilo, Alex Telles, Alex Sandro, Eder Militao en Bremer.
Middenvelders: Bruno Guimarães, Casemiro , Lucas Paqueta ,Fabinho, Fred, Everton en Ribeiro.
Aanvallers: Neymar, Gabriel Jesus, Vinicius Junior, Antony, Richarlison, Raphinha, Rodrygo, Gabriel Martinelli en Pedro.

Servië

Keepers: Marko Dmitrovic, Vanja Milinkovic-Savic en Predrag Rajković
Verdedigers: Nikola Milenkovic , Stefan Mitrovic, Strahinja Pavlovic, Milos Veljkovic , Filip Mladenovic, Srdan Babic en Strahinja Erakovic
Middenvelders: Dusan Tadic, Nemanja Gudelj, Filip Kostic, Nemanja Maksimovic, Filip Duricic, Nemanja Radonjic, Sergej Milinkovic-Savic, Sasa Lukic, Andrija Zivkovic, Uros Racic, Ivan Ilic, Darko Lazovic
Aanvallers: Aleksandar Mitrovic, Luka Jovic en Dusan Vlahovic.

Brazilië vs Servië WK wedden odds vergelijken

Wedden op Brazilië – Servië doe je natuurlijk alleen met de beste odds. Vandaar dat we je een overzicht tonen van de hoogste odds bij de Nederlandse bet sites. Je ziet direct dat Brazilië bij alle bookmakers favoriet is. Om hun zesde WK te winnen zal er eerst natuurlijk gewonnen moeten worden van Servië.

Toch zie je dat de Serven zeker niet kansloos zijn. Een overwinning van Servië levert je 7.50 op bij Betcity en dat is toch wel meer dan de 6.50 bij Bet365. Over een overwining van Brazilië zijn de bookmakers het wel eens qua odds. Daar krijg je namelijk anderhalf keer je inzet voor terug. Bet365 heeft ook nog een interessante Bet Boost met Neymar in de hoofdrol. Een eerste goal in de wedstrijd van Neymar levert je in plaats van 4.75 nu namelijk 5.50 op!

Een groot voordeel van het wedden bij deze bookmakers is dat je er verschillende bonussen kunt vinden. Zo staat er altijd wel een bookmaker bonus klaar voor nieuwe spelers, maar kun je zeker tijdens het WK 2022 ook nog vele andere promoties pakken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan verhoogde odds, extra gratis weddenschappen en speciale stortingsbonussen.

LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op Champions League en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op CL duel en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 25(+) single CL-bet vandaag op 1.60(+) en krijg € 10 free bet voor CL morgen! (alle klanten)

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.