Wed op Indian Wells en win € 10 als gratis weddenschap

andre.lauer
15. maart 2019

Champions League, Europa League, voetbal beheerst zoals altijd de affiches van deze week. In Indian Wells en volgende week in Miami wordt er echter ook tennis op een bijzonder hoog niveau gespeeld. Je profiteert dus niet enkel van gratis wedden op voetbal zonder storting. Op dit moment wachten er € 10 als gratis weddenschap voor je. En die zijn helemaal niet zo moeilijk te winnen. Plaats drie of meer enkelvoudige weddenschappen op de ATP of WTA wedstrijden van Indian Wells. Enkel weddenschappen met echt geld zijn beschikbaar, dus geen weddenschappen met bonusgeld.


Win 10 euro als gratis weddenschappen voor het tennis van Miami
De minimale inzet moet per weddenschap € 10 bedragen. Verder is er ook een minimale quotering van 1.70 per weddenschap. Indien je minstens drie enkelvoudige weddenschappen met deze condities hebt geplaatst op Indian Wells, dan ontvang je een free bet. De free bet met een bedrag van € 10 zal beschikbaar zijn voor de wedstrijden van de Miami Open. Jouw gratis weddenschap moet worden gespeeld met enkelvoudige weddenschappen of meervoudige weddenschappen. In het geval van meervoudige weddenschappen moeten de selecties een quotering van minstens 1.50 hebben.

BetFIRST biedt je 100% bonus tot € 200

Bij de bookmaker wacht er verder ook een fantastische sports betting bonus op nieuwe klanten. Hierbij zijn zowel het maximum bedrag van € 200 alsook het percentage van 100% sterke punten. Ga dus via onze button naar de homepage van de bookmaker. Helemaal bovenaan rechts kun je je nu inschrijven. Maak dus je account aan en dan kun je een eerste keer storten. Kies voor een stortingsbedrag van minstens €  10. De bookmaker biedt je nu 100% van dit bedrag als bonus aan.

Nu zijn er nog de bonuscondities van de bookmaker. Voordat je de bonus kunt laten uitbetalen, moet je nog aan deze condities voldoen. Speel het stortingbedrag en het bonusbedrag telkens 2 keer. Dit moet je binnen de 30 dagen doen. En hierbij bestaan er minimale odds van 1.40. Deze condities zijn in relatie tot andere bookmakers niet bijzonder moeilijk. Voldoe dus binnen de 30 dagen aan deze condities om de BetFIRST bonus vrij te spelen.

Indian Wells quoteringen bij bookmaker BetFIRST

Morgen zijn er meerdere interessante wedstrijden op het toernooi van Indian Wells. We beginnen meteen met Monfils tegen Thiem. Hier is er geen heel duidelijke favoriet – de odds voor winst Monfils liggen bij 1.66, voor Thiem bij 2.25. Twee van de grote favorieten komen ook morgen in actie. Federer speelt tegen Hurkacz, hierbij zijn de odds voor winst Federer bij 1.08. En ook Nadal is duidelijk gefavoriseerd tegen Khachanov met een quotering van 1.18 voor winst. Wed dus nu op Indian Wells, win € 10 free bets en de welkomstbonus van de bookmaker!

BetFIRST Nieuws