100x je inzet voor wedden op de klassieker bij BetCity!

Sydnes Meekes
4. april 2023

Op woensdag 5 april staat de halve finale van de KNVB beker op het programma tussen Feyenoord en Ajax in de Kuip in Rotterdam. Een hele interessante wedstrijd om op te wedden, zeker met de speciale BetCity promotie.

Wedden op Feyenoord - Ajax odds boost

De eerste halve finale van de KNVB Beker is al op dinsdag gespeeld. Op woensdag is het aan Feyenoord en Ajax om te besluiten wie er naar de finale gaat. Voor Feyenoord betekend dit een kans op twee prijzen dit seizoen. Voor Ajax lijkt de titel inmiddels ver uit buiten bereik waardoor dit misschien nog hun enige kans is om een prijs mee te nemen naar Amsterdam dit seizoen, er staat dus best wat op het spel.

100x je inzet met de BetCity promotie

Bij een klassieker staan natuurlijk ook alle bookmakers weer klaar met mooie promoties en zo ook BetCity. Bij BetCity is er namelijk voor alle nieuwe Nederlandse spelers van 24 jaar of ouder een hoge BetCity odds boost beschikbaar wanneer je jouzelf als nieuwe spelers registreert.

Klassieker odds boost

Hoe claim je de Betcity promotie?

Nu dat je weet dat je 100x je inzet kunt pakken op de klassieker tijdens te KNVB Beker wilt je waarschijnlijk ook weten hoe je deze dan precies kunt claimen. Dit kan in een aantal simpele stappen die we hieronder precies voor je uitleggen.

  • Stap 1: Meld je aan bij BetCity via onderstaande knop, deze stuurt je direct naar de juiste promotie pagina.
  • Stap 2: Registreer een nieuw account bij BetCity. Let op: Je moet in Nederland wonen en minimaal 24 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor promoties.
  • Stap 3: Maak een eerste storting van 20 euro of meer en vervolgens kun je de promotie claimen.
BetCity odds boost claimen

Belangrijke bonus voorwaarden

  • Deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.
  • De maximale inzet op de Odds Boost is €1 en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.
  • Een eerste storting van minimaal €20 is vereist om de Odds Boost te claimen.
  • De Odds Boost is beschikbaar vanaf maandag 3 april 09:00u tot de start van de wedstrijd op woensdag 5 april 20:00.
  • De Odds Boost kun je alleen gebruiken voor de weddenschap beschreven op deze pagina, de klassieker tussen Feyenoord en Ajax dus.
  • Als je de Odds Boost promotie claimt, kun je geen andere promoties tegelijkertijd claimen.
  • De Odds Boost kan maar 1 keer geclaimd en gebruikt worden.

Alternatieve bonus voor Feyenoord – Ajax bij BetCity

Naast deze speciale promotie is er ook nog altijd de BetCity welkomstbonus beschikbaar die je elk moment kunt claimen. Op dit moment is de BetCity welkomstbonus een actie waarmee je als nieuwe direct 5 gratis weddenschappen kunt claimen. De manier om deze te claimen is ook niet heel ingewikkeld. Als nieuwe speler zet je een eerste weddenschap van 10 euro op een odd van @1.50 of hoger. Vervolgens krijg je 5 verschillende gratis weddenschappen met een waarde 10 euro per stuk. De weddenschappen die je ontvangt zijn is 1 Free Bet van 10 euro voor BetBuilders, 1 Free Bet van 10 euro voor Live weddenschappen, 1 Free Bet van 10 euro voor Prematch weddenschappen, 1 Free Bet van 10 euro voor Tennis, 1 Free Bet van 10 euro vrij in te zetten. Van 10 euro naar 50 euro aan free bets, een 500% bonus dus. De welkomstbonus is te claimen via de knop hieronder.

BetCity bonus

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.