wedden op Marokko – Brazilië: Preview en de beste odds

Sydnes Meekes
23. maart 2023

Op 25 maart 2023 staat er een hele interessante oefenwedstrijd op het programma. Een wedstrijd die niet heel anders is dan de matchups die we in de laatste rondes van het WK hebben gezien. In dit artikel bespreken we alles rondom wedden op Marokko tegen Brazilië.

Waarom is deze wedstrijd zo interessant?

In deze preview kunnen we als eerste stellen dat Brazilië  een van de grote favorieten was  om het WK in Qatar te winnen in het afgelopen jaar. Na een aantal moeizame groepswedstrijden waarin ze tegen Kameroen en Zwitserland maar moeilijk tot scoren komen vlogen ze er in de kwartfinales al verassend uit tegen een sterk Kroatië.

Marokko was daarentegen de grootste revelatie van het toernooi en ze wisten de hele wereld te verassen door de halve finale te bereiken waar ze er tegen Frankrijk helaas uit gingen. Keek je naar het spel van Marokko dan was het misschien niet een zo’n grote verassing. Met goed voetbal en wilskracht wisten ze veel grote landen te verslaan.

In dit duel is het dan ook heel interessant om te kijken of dat Marokko deze lijn kan doorzetten en of dat Brazilië zichzelf opnieuw kan uitvinden om beter gebruik te maken van de geweldige kwaliteit die er in de selectie rondloopt.

Bet365 Marokko - Brazilie boost
©bet365, screenshot bet365 Bet Boost van 23.03.2023

Verwachte opstellingen Marokko – Brazilië

De opstellingen zullen ongeveer een uur voor de wedstrijd bekend worden gemaakt. Met een oog op de laatste wedstrijden, de speelstijl en het laatste nieuws kunnen we vaak echter al een goede voorspelling doen van wie er gaan spelen voor Marokko en Brazilië. Hieronder onze verwachte opstellingen voor Brazilië – Marokko.

Brazilië: Bounou; Hakimi, Aguerd, Saiss, El Yamiq, Mazraoui, Ziyech, Ounahi, Amrabat, Boufal, En-Nesyri.

Marokko: Ederson, Lodi, Marquinhos, Militao, Royal, Paqueta, Casemiro, Santos, Vinicius, Richarlison, Rodrygo.

Wed tips en Marokko odds tegen Brazilië

Met een top affiche als dit zijn er ook altijd een hele hoop interessante weddenschappen te vinden. Voor deze wedstrijd zijn wij opzoek gegaan naar de mooiste odds zie beschikbaar zijn bij Bet365. Allereerst beginnen we met een odds vergelijking voor de meest voorkomende weddenschappen.

Naast de odds voor deze veel voorkomende weddenschappen zijn er, nadat we wat verder de statistieken in zijn gedoken, nog een aantal andere odds die wij heel interessant vonden. Deze hebben we hieronder onder elkaar gezet.

  • Voorspelling #1: Dubbele kans Marokko of gelijkspel (2.37).
  • Voorspelling #2: Brazilië wint met 0-2 (@7.50).
  • Voorspelling #3: En-Nesyri scoort een goal (@4.33).
  • Voorspelling #4: Marokko wint eerste helft (@5.50).
  • voorspelling #5: Marokko wint een van beide helften @3.00).

Let op: Alle voorspellingen hierboven laten odds zien van 23 maart 2023. De odds vergelijking daarboven heeft wel de live Bet365 odds.

Gratis wedden op Marokko bij Bet365

Mocht je nog geen account hebben bij Bet365, dan kun je ook nog altijd gebruik maken van de Bet365 welkomstbonus. Met deze welkomstbonus kun je tot 100 euro aan gratis wedkredieten verdienen nadat je een nieuw account hebt geregistreerd en een eerste storting hebt gemaakt. Zo zou je dus tot 100 euro gratis kunnen inzetten op Marokko in dit duel en maximaal gebruik kunnen maken van de bonus zonder eigen geld in te zetten. Kijk op onze bonus pagina voor meer info of klik op de knop hieronder om de bonus meteen te claimen.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.

Bet365 Nieuws