Wedden op Nederland tegen Frankrijk met een 100x odds boost

Sydnes Meekes
22. maart 2023

Vrijdag 24 maart begint de WK 2024 kwalificatie voor het Nederlands elftal. Voor oranje begint de kwalificatie meteen met de grootste kraker van de groep tegen Frankrijk. Hieronder bespreken we alles over wedden op Nederland – Frankrijk waaronder de beste odds en promoties van de bet sites Nederland.

Nederland zal dus meteen aan de bak moeten onder leiding van Ronald Koeman als nieuwe bondscoach. Frankrijk kwam een kleine vier maande geleden op het WK in Qatar namelijk zelfs nog tot in de finale, het is dan ook als we naar het resultaat van het WK kijken misschien wel de sterkste Europese ploeg op dit moment. Dat is niet zonder rede als we zien wat een sterren er rond lopen met onder ander Mbappe en Griezmann.

Poule B van Nederland en Frankrijk

Nederland en Frankrijk zitten dus samen in de poule waarin ze zich gaan proberen te kwalificeren voor het EK 2024 in Duitsland. Naast deze twee grootmachten zitten er natuurlijk ook nog een aantal andere teams in de poule, hieronder een overzicht.

EK 2024 kwalificatie poule B
1 Frankrijk
2 Gibraltar
3 Griekenland
4 Griekenland
5 Nederland
6 Ierland

Verwachte Nederland – Frankrijk opstellingen

Alhoewel de opstellingen van wedstrijden altijd pas een uur voor de wedstrijd bekend worden gemaakt kunnen we wel altijd al een goede voorspelling doen met alle info die we vooraf ontvangen. Zo weten we voor Nederland bijvoorbeeld al dat Noppert, Bergwijn en vooral Frenkie de Jong een groot gemis zullen zijn vanwege blessures. Daarnaast is Dumfries geschorst voor deze wedstrijd. Frankrijk mist echter ook een aantal flinke namen waaronder Nkunku, Dembele, Kante en Kimpembe.

Update: Een dag voor de wedstrijd werd bekend dat Nederland met een virusinfectie zit. Hierdoor zijn Sven Botman, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman en Bart Verbruggen op het laatste moment uitgevallen. We hebben de mogelijke opstelling hier zo goed mogelijk op proberen aan te passen.

Nederland: Cillessen (NEC), Geertruida (Feyenoord), De Vrij (Internazionale), Van Dijk (Liverpool), Ake (Manchester City), Berghuis (Ajax), De Roon (Atalanta Bergamo), Wijnaldum (AS Roma), Malen (Borussia Dortmund), Malen (Borussia Dortmund), Depay (Atletico Madrid).

Frankrijk: Maignan (AC Milan), Kounde (FC Barcelona), Konate (Liverpool), Upamecano (Bayern München), T. Hernandez (AC Milan), Tchouameni (Real Madrid), Rabiot (Juventus), Coman (Bayern München), Griezmann (Atletico Madrid), Mbappe (PSG), Giroud (AC Milan).

Voor veel spelers van het Nederlands elftal zal dit dus ook een wederzien zijn met veel ploeggenoten. Zo zullen Cody Gakpo en Virgil van Dijk met Konate een mede speler van Liverpool treffen. Ook Matthijs de Ligt zal als speler van Bayern München een aantal ploeggenoten treffen met Upamecano en Coman.

100x je inzet bij BetCity

Wedden op Nederland tegen Frankrijk

Met dit affiche gaan we richting een wedstrijd tussen twee grootmachten. Alhoewel Frankrijk door iedereen toch wel als favoriet word aangewezen voor dit duel kunnen we er niet onderuit dat beide ploegen in een enkele wedstrijd erg aan elkaar gewaagd zullen zijn. Twee gelijke ploegen betekend over het algemeen ook mooie odds. Om het nog mooier te maken heeft BetCity voor nieuwe spelers ook een mooie promotie opgezet. Zo kunnen nieuwe BetCity spelers nu 100x hun inzet winnen als Nederland wint met de nieuwste BetCity odds boost die nu beschikbaar is.

Frankrijk - Nederland odds boost

Hoe werkt het? Kom je uit Nederland en ben je 24 jaar of ouder? Dan kun je je registreren bij BetCity via de knop hieronder. Via de knop kom je direct op de landingspagina van deze promotie. Je kunt daar vervolgens klikken op claim boost. Registreer een nieuw account en je kunt de boost claimen in de vorm van een welkomstbonus. De maximale inzet op de verhoogde odd is 1 euro, met 1 euro win je dus 100 euro als de weddenschap goed is.

Claim de odds boost

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.