Twee teams in crisis tegenover elkaar: AC Milan – Napoli

Erik de Kort
22. november 2019

Op zaterdag staan AC Milan en Napoli tegenover elkaar. De nummers twee en vijf van vorig seizoen doen het dit jaar een stuk minder. Kan één van de teams het tij keren? 

AC Milan op de veertiende plaats in de Serie A

De resultaten van de Rossoneri laten nog al wat te wensen over. Milan dat inmiddels aan hun tweede coach van het seizoen toe is, heeft 13 punten gehaald in 12 wedstrijden. Van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts één gewonnen. Het grote AC Milan van weleer is dus onherkenbaar.

Als AC Milan deze wedstrjid ook niet weet te winnen gaat het er wel hee erg somber uitzien voor de Milanezen. Zo kunnen Lecce en Bologna zo maar over AC Milan gaan bij een misstap. Dat houdt in dat Milan naar de 16e plek kan zakken en dan komt het zelf s in de buurt bij de degradatiestreep. Zo ver zullen de fans, bestuur en spelers het niet laten lopen en dus is het interessant om te zien wat de beste bookmakers Nederland voor winst van Milan zullen geven. Nadat we Napoli besproken pakken we de odds er gelijk bij!

Ook Napoli niet in goede doen

Napoli dat vorig jaar dus tweede eindigde heeft niet de goede vorm van vorig jaar weten te behouden. Er wordt dit seizoen erg veel wedstrijden gelijkgespeeld en dat kost natuurlijk veel punten. Op dit moment heeft Napoli 19 punten bij elkaar gesprokkeld. De laatste overwinning is van 18 oktober dit jaar toen het met 2-0 thuis won van Verona.

De opvolgende wedstrijden werd er vier keer gelijkgespeeld en er werd verloren van Roma. Napoli begint het seizoen nog redelijk maar sinds de 4-1 overwinning op Lecce is het sterk bergafwaarts gegaan met de resultaten. Wellicht dat de interlandbreak gezorgd heeft voor een nieuwe boost bij de club uit Napels

 

BBets welkomstbonus
© B-bets

Wat zijn de odds voor deze teams?

We hebben goede odds gevonden bij B-bets bonus en gaan gelijk zien wie de favoriet is voor deze wedstrijd. Is het AC Milan dat thuis speelt of toch Napoli dat flink wat plaatsen hoger staat? De uitploeg wordt gezien als favoriet. Zo krijg je 2.24 als Napolii de winst pakt.

AC Milan staat op 3.20 voor een overwinning en kruipt hiermee dus in de underdogpositie. Overigens is een gelijkspel nog winstgevender. Hier krijg je namelijk 3.55 voor. Bovendien hebben we hier bovenop nog een sportweddenschappen bonus voor je.

De welkomstbonus van B-bets

Als nieuwe speler pak je nu zo maar een hele mooie 100% welkomstbonus tot € 100. Je hoeft het hele bedrag slechts acht keer rond te spelen op odds boven de 1.80. Als goede extra optie kun je je bonus ook voortijdig afkopen. Je krijgt dan slechts een bepaald percentage van je bonus maar hoeft niet meer aan de hele rondspeelvoorwaarde te voldoen. Wil je heir meer over weten, ga dan snel naar B-bets via de link hieronder!

 

BBets Nieuws