Combineer in de EL en profiteer van extra winsten!

Sander Cement
7. maart 2019

Vanavond worden alle eerste 8 duels in de achtste finales van de Europa League afgewerkt. Een mooi moment om combinatieweddenschappen te plaatsen. Bij BetFIRST krijg je namelijk extra winst bij winnende combinatieweddenschappen en ook hebben ze voor één specifieke combinatie de quoteringen reeds verhoogd. Ten slotte word je ook nog een welkom geheten met € 200 bonus! Alle promoties en aanbiedingen bespreken we voor jou in dit artikel.

Nieuw? Dan profiteer eerst van € 200 bonus!

Alle nieuwe Nederlandse en Belgische klanten kunnen bij BetFIRST gebruik maken van een Sports Betting Bonus van 100% tot € 200. Deze Stortingsbonus ontvang je direct na je eerste storting met bijvoorbeeld iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, PayPal of PaySafeCard. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 2x in te zetten op odds van 1.40 of hoger. Een zeer flexibele bonus die optimaal is voor een goede start.

Plaats combinatieweddenschappen en win meer!

BetFIRST maakt het spelen van combi weddenschappen extra interessante. Als je namelijk voetbalweddenschappen speelt met 4 of meer selecties in 1 weddenschap, ontvang je bij een winnende combi een extra winst van 5%. Bij 7 selecties is dit bijvoorbeeld 12% en bij 8 selecties 15%. Dit loopt op tot 50% bij 15 of meer selecties. De totale maximale extra winst is maar liefst € 10.000! Een geweldige stimulans om eens een combinatieweddenschap te spelen. De Europa League loont zich hier uitstekend voor, onderstaand zie je reeds de quoteringen.

Europa League Quoteringen
© BetFIRST

Combineer Benfica, Arsenal en Zenit @ 11.00!

Niet enkel met de combinatieweddenschappen Boost van BetFIRST profiteer je van Hoge Quoteringen. Ook heeft BetFIRST de Lucky Boost promotie. Deze promotie geeft je elke dag verhoogde quoteringen voor specifieke duels of selectie. Vandaag heeft BetFIRST gekozen voor de combinatie tussen winst Benfica, Arsenal en Zenit. Als je inzet via de Lucky Boost krijg je een quotering van 11.00 in plaats van 10.29. Bij een inzet van € 10 is dit een extra winst van € 7.10. Toch weer leuk meegenomen en het is zeker een haalbare combi bet. Combineer er dan ook op los bij BetFIRST en win!

BetFIRST Nieuws