Wedden op Ajax en PSV in titelstrijd Eredivisie

Jeroen van Veen
22. april 2022

# Ad PSV deelde afgelopen week een tweede tik uit in de tweestrijd tussen Ajax en PSV door de bekerfinale te winnen, want eerder dit seizoen waren de Eindhovenaren ook al de winnaar van de Johan Cruijff Schaal. Wie besluit de titelstrijd in zijn voordeel? NEC – Ajax en Cambuur Leeuwarden – PSV in de Eredivisie, 23 april 2022. Claim nu je Bet365 welkomstbonus en wedt op de koplopers in de Eredivisie.

In de bekerfinale leek er lange tijd niets aan de hand voor Ajax. De ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door Ryan Gravenberch en leek voor rust nog op 2-0 te komen door een doelpunt van Davy Klaassen, maar dat ging niet door. In de aanloop naar het doelpunt had een Ajacied nipt buitenspel gestaan en dus greep de VAR in.

Daardoor was de voorsprong voor de Amsterdammers in de rust maar één doelpunt en PSV draaide dat in de eerste vijf minuten na de rust volledig om met doelpunten van Erick Gutierrez en Cody Gakpo. Ajax kwam bijna langszij, maar opnieuw werd het doelpunt van Klaassen afgekeurd vanwege buitenspel. In de rest van de wedstrijd kon Ajax amper een vuist maken en dus konden de Eindhovenaren opnieuw juichen voor hun tweede prijs van het seizoen.

Voor PSV was dat een flinke opsteker drie dagen na de dramatische uitschakeling in de Conference League en dus staat er voor beide ploegen nog maar één ding op het spel, de landstitel. Met vijf wedstrijden te gaan heeft Ajax een voorsprong van vier punten, maar met de huidige vorm is er nog van alles mogelijk.

NEC – Ajax

Ajax neemt het zaterdag in Nijmegen op tegen NEC. De ploeg lijkt de verdediging weer compleet te hebben, maar daarachter neemt keeper Maarten Stekelenburg het waarschijnlijk opnieuw over van André Onana, die er door een groot aantal fouten naast, is komen te staan. De Kameroener wordt verweten dat hij er met zijn hoofd niet meer bij is en dus lijkt zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld te hebben.

NEC - Ajax en Cambuur - PSV odds
© Bet365 – screenshot 22/04/2022: odds onderhevig aan verandering

Vindt de beste bookmakers in Nederland om op deze wedstrijd te wedden, voor de mooiste quoteringen. Bij Bet365 is Ajax de duidelijke favoriet voor de overwinning, zo krijg je zelfs een quotering van 13.00 voor een overwinning van de thuisploeg. Een overwinning van de Amsterdammers in de Goffert levert je een quotering van 1.20 op.

Voor minimaal twee doelpunten van Sebastien Haller krijg je een verhoogde quotering van 3.60 en als Ajax beide helften wint krijg je bij Bet365 een verhoogde quotering van 2.40.

Cambuur Leeuwarden – PSV

PSV treft in Cambuur één van de slechts presterende ploegen van 2022. Sinds Henk de Jong door ziekte thuis zit is de ploeg hard onderuit gegaan en Dennis Haar, sinds het begin maand op de bank bij Cambuur, heeft dat nog niet om kunnen draaien.

Daarom is ook voor Cambuur de quotering erg hoog, met 10.o0 voor een overwinning bij je iDEAL bookmakers. Een overwinning van PSV is bij Bet365 1.33 waard en dat lijkt nog best de moeite tegen een matig Cambuur. Al mist PSV opnieuw nogal wat spelers in de verdediging. Armando Obispo en Olivier Boscagli zijn de rest van het seizoen uitgeschakeld en ook Philipp Mwene is nog steeds geblesseerd.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Bet365 Nieuws