Ajax – Lille odds met een geweldige Bonus!

Peter Vissers
16. september 2019

Het is weer zover. De groepsfasen van de Champions League beginnen opnieuw, en heel Nederland en dan voornamelijk de Ajax fans hopen op een nieuw topjaar in Europa. Wat doet Ajax tegen Lille?

Ajax – Lille quoteringen – de beste odds vind je hier

Ajax ontvangt op de eerste speeldag OSC Lille, wat zeker een haalbare tegenstander is. De andere match in groep H gaat tussen Chelsea en Valencia, waar Ajax later dus ook tegen zal spelen. Aangezien deze match in Ajax gespeeld wordt zal het voordeel als je het aan ons vraagt zeker richting de Nederlandse ploeg gaan. Wat denken de beste bookmakers Nederland hiervan?

Ajax - Lille odds in de Champions League.
© B-bets

Zoals je kan zien zijn de Amsterdammers een stevige favoriet. Met quoteringen Ajax – Lille van 1.50 kan je op de thuisploeg wedden. Een dubbele kans levert je enkel 1.14 op als je op 1X gaat inzetten. Om te wedden op Ajax – Lille raden we trouwens ook de b-bets Bonus aan. Bij een storting krijg je 100% tot € 120 tegen goede voorwaarden cadeau!

Nog meer over wedden op Ajax – OSC Lille

Allicht weet je het al wel, heeft Ajax een beetje hun hele ploeg moeten herbouwen dit seizoen na het succesvolle jaar in de Champions League vorig seizoen. Toch zijn de Amsterdammers nog altijd de grote favoriet tegen de Franse nummer 5 die momenteel 3 zeges en 2 nederlagen heeft. Ajax staat momenteel samen aan de leiding met PSV, die beiden enkel 1 keer gelijkspeelden voor puntenverlies.

De vorm zit dus zeker in het voordeel van de thuisploeg. Kan een nieuwe stunt in Europa zoals vorig seizoen herhaald worden? Wij hopen alvast van wel! Bij de twee andere tegenstanders is Chelsea bijvoorbeeld al hard verzwakt dit seizoen, door hun transferverbod en vertrek van sterspeler Eden Hazard. Valencia doet het momenteel ook niet echt denderend in de Spaanse Liga.

Pak de € 120 bonus voor Ajax – Lille wedden

Ga wedden op Ajax – Lille met de € 120 stortingsbonus van b-Bets. Een storting geeft je dus 100% tot het bedrag van € 120 cadeau bij je eerste storting. Je kan deze deal trouwens nergens anders terugvinden, aangezien dit een exclusieve deal is tussen ons en de bookmaker dankzij onze goede relaties.

B-bets beschikt over een prima website die zowel mobiel als via je laptop uitstekend draait. De quoteringen marges liggen redelijk in lijn met de andere bookmakers, en Champions League odds zijn dus altijd ook redelijk goed. Wat nog mooier is, is de gratis € 5 zonder storting gewoon door je even via onze link aan te melden.

Heb je interesse in deze promotie om bijvoorbeeld te gokken op Ajax – Lille? Klik dan op onderstaande link en meld je rechtstreeks aan bij b-Bets. Wacht niet langer en ga vandaag nog inzetten!

BBets Nieuws