Wint Ajax ook in de eigen Arena van Midtjylland?

Erik de Kort
23. november 2020

Op woensdagavond speelt Ajax in de Johan Cruijff Arena tegen Midtjylland. Ajax zal goede zaken doen als ze winnen van de Denen. Gaat ze dit lukken?

Ajax zit in een winnende “flow”

Het gaat Ajax momenteel gemakkelijk af. Misschien iets te gemakkelijk want vrijwel alles wordt (in de Eredivisie) gewonnen. Ajax heeft in negen wedstrijden drie punten verloren maar wist de rest overtuigend te winnen. Met 37 goals en 24 punten staan ze bovenaan in de nationale competitie. Zowel Vitesse als PSV speelden dit weekend gelijk en dat betekende goed nieuws voor de Amsterdammers in aanloop naar het duel met Midtjylland.

Door met 5-0 te winnen van Heracles zondagmiddag werd het doelpuntenaantal in de Eredivisie en daarmee ook het vertrouwen nog opgeschroefd. Ajax had een makkelijke middag en er konden bij rust al spelers gewisseld worden om wat meer uitgerust te verschijnen op woensdag. Door de goede resultaten van Ajax maar toch ook de druk om te moeten presteren denken we dat Ajax goede kans maakt om thuis te winnen. De betting sites gaan mee in die gedachte en we laten je zo dan ook de odds zien.

Hoe gaat het Midtjylland?

Net als Ajax staat Midtjylland op de eerste plek in de competitie. Midtjylland heeft wel wat minder punten bij elkaar gesprokkeld dan Ajax en ook het scoren loopt wat stroever bij de Deense koploper. In de Champions League staat Midtjylland stijf onderaan en wist het slechts een keer te scoren. Alle wedstrijden gingen verloren.

Het verloop in de Champions League ziet er dan ook niet goed uit. Ajax gaat vol voor de winst maar met Liverpool en Atalanta ook nog in de strijd kan het zo maar zijn dat Midtjylland geen enkel punt gaat pakken. De Deense ploeg heeft drie spelers die sowieso niet kunnen starten in Amsterdam. Dat zijn Evander, Kristian Dirks Riis en Oliver Olsen. We gaan gelijk maar over de odds want die zullen ons laten zien wat we van deze Champions League wedstrijd kunnen verwachten. Hierna zullen we ook de Wallacebet bonus erbij pakken.

wedden op Ajax Midtjylland met goede odds

©Wallacebet

Goede odds bij Ajax – Midtjylland

Ajax is favoriet, die hadden we eerlijk gezegd al aan zien komen. Het verschil met Midtjylland is te groot en de bookmakers kiezen dan ook massaal voor Ajax. Inzetten op de ploeg van Erik ten Hag levert je nu bij Wallacebet 1.30 op en dat is een flink verschil met de 8.80 die je krijgt als je durft te wedden op Midtjylland. Een gelijkspel staat nu op 5.80 maar we verwachten toch dat Ajax het niet zover laat komen.

 

De beste bonus voor het wedden

De sportweddenschappen bonus die je bij deze bookmaker vindt, komt van Wallacebet. Deze bonus geeft je tot €150 extra om je te verwelkomen als nieuwe speler. Het grote voordeel bij deze bonus is dat je gewoon met Ideal kunt storten en dat je de bonus al krijgt bij stortingen vanaf € 30. Deze mooie bonus is te krijgen als je op de knop hieronder klikt.

 

Wallacebet Nieuws