Stort nog voor Albanie – Turkije en win tot € 100 bonus

andre.lauer
19. maart 2019

Na de achtste finales in Champions League en Europa League gaan we meteen door met voetbal. Echter met de nationale ploegen. Dit omdat het EK 2020 alweer lonkt. En deze week beginnen we aan de kwalificatiecampagne voor dit volgende grote toernooi. Dit geldt ook voor Albanië en Turkije, die op vrijdag tegen elkaar spelen. Meer dan 100 verschillende weddenschappen voor deze wedstrijd wachten er op je bij Bet90. En daarnaast ook tot € 100 bookmaker bonus voor je eerste storting. Wed dus voor vrijdag op de wedstrijd, want elk resultaat wordt je met sterke quoteringen aangeboden.

Odds Albanië – Turkije bij bookmaker Bet90

Ook al speelt Albanië thuis, ze zijn toch de outsider in deze wedstrijd. Op dit moment levert je winst van Albanië een quotering van 3.40 op. Maar ook winst van Turkije wordt je aangeboden met een sterke quotering. Wint Turkije, dan bedragen de odds 2.15. Voor een gelijkspel ontvang je 3.10 keer je inzet. Wed bijvoorbeeld op de winnaar van de eerste en tweede helft. Indien Albanië de eerste helft wint, en Turkije de leiding in de tweede helft overneemt, is er een quotering van 31.00. Hetzelfde scenario met omgekeerde rollen levert je odds van 34.00. op. Als een van de beste bookmakers Nederland zijn de odds een sterk punt bij Bet90!

Albanie tegen Turkije met de beste quoteringen bij bookmaker Bet90
© Bet90

50% bonus tot € 100 voor je eerste Bet90 storting

Indien je nog geen account bij de bookmaker hebt is het nu misschien het juiste moment. Via de link beneden kun je naar de homepage van de bookmaker gaan. Bovenaan aan de rechterkant vind je de button ‘join now’. Klik je hierop, dan kun je een online weddenschappen account aanmaken. Gebruik de bonuscode WSP100 als je een account opent. Stort nu minstens € 10 in je Bet90 account. Nu biedt de bookmaker je een bonus van 50% van het bedrag van je storting. Het maximum bedrag ligt bij € 100.

Stort je bijvoorbeeld € 150, dan bedraagt de bonus € 75. Het maximum bedrag van € 100 ontvang je voor een storting van € 200. Het bedrag van je storting moet 1 keer worden ingezet met een quotering van minstens 1.80. Nu geeft de bookmaker je 90 dagen de tijd om aan de bonuscondities voor dit aanbod te voldoen. Speel het stortingbedrag en het bonusbedrag telkens 5 keer rond in die periode. Uitstekende quoteringen voor de wedstrijd Albanië – Turkije. Een stortingsbonus tot € 100. Het aanbod van de bookmaker hoort bij de beste online beschikbare aanboden. Alle details vind je in onze Bet90 review. Lees de review, maak je account aan en win de stortingsbonus van Bet90!

Bet90 Nieuws